„ Работя и с леви, и с десни и то

...
„ Работя и с леви, и с десни и то
Коментари Харесай

Мая Манолова: „Това, което правя в кампанията си досега, е да се срещам с хората и да ги чувам"

„ Работя и с леви, и с десни и то за дела, които се поддържат и от леви, и от десни, и от безпартийни жители ". Това сподели в изявление за предаването „ Събуди се " по Нова телевизия самостоятелният претендент за кмет на София Мая Манолова.

„ Това, което върша в акцията си до момента, е да се срещам с хората и да ги слушам. Виждам това, което виждах и като омбудсман. Аз разгадавам на поддръжката на хората, които идваха при мен когато бях омбудсман.

Всички тези хора ме поддържат и аз разгадавам на тях ", добави тя. По думите й, Манолова разчита на хората, които желаят смяна. Тя е на мнение, че сега проблемите в политическия живот у нас на по вертикала. „ Има една дребна група хора, които са окупирали властта и голяма група жители, от които съм и аз. Тази група, която е окупирала властта не е нито лява, нито дясна, тя е корумпирана.

Битката на тези избори е на жителите против тази дребна група хора ", акцентира Манолова. „ Нямам политически упоритости. Каузата ми е да поддържам и да оказвам помощ на жителите на София. Разликата сред кмета и омбудсмана е, че кметът разполага с принадлежности и власт.

Като омбудсман съумях да прекарам доста значими за хората закони. Успях да накарам институциите да слушат жителите. Но сега, в който властта, обезпокоена от силата, която се събира в институцията омбудсман, стартира да блокира работата ми, аз нямах право да трансформира поста на омбудсман в един елементарен административен пост ", сподели още Мая Манолова.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР