Работодатели в Източен Китай отправиха необичайно предложени на неомъжените си

...
Работодатели в Източен Китай отправиха необичайно предложени на неомъжените си
Коментари Харесай

Необичайна оферта: Ако си неомъжена и над 30 - получаваш допълнително отпуск за срещи с мъже

Работодатели в Източен Китай насочиха извънредно препоръчани на неомъжените си служителки над 30-годишна възраст. Да употребяват спомагателни дни заплатен отпуск, които да оползотворят за срещи и вероятно да намерят сътрудник, оповестява " Рашъ тудей “, представен от Нова тв.

Две компании, ръководещи най-големия туристически увеселителен парк " Сонгченг “ в град Ханджоу, направиха забавен подарък на своите неомъжени служителки. Младите дами получиха в допълнение пет дни отпуск за Китайската лунна нова година, който е един от най-големите празници в страната.

Официално почивните дни за Пролетния фестивал са единствено шест – от 4 до 10 февруари. Неомъжените дами обаче ще се върнат на работа на 15 февруари, като има алтернатива ваканцията им да бъде удължена, в случай че подадат по този начин наречената " молба за срещи “ до работодателя си.

Освен това, в случай че дамата постави старания и успее да си откри брачен партньор преди края на 2019 година, то работодателите й дават обещание забележителен финансов бонус и по-висока заплата.

В Китай към момента се счита, че дамите над 30-годишна възраст нямат огромни шансове да се омъжат. Според към момента битуващите остарели схващания дамите след 25 не могат да привлекат вниманието на мъжете и да основат семейство. В същото време от ден на ден млади дами отсрочват решението за брачен партньор и деца за по-късен стадий от живота си, тъй като избират да се концентрират върху кариерите си.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР