Работодатели от 13 европейски държави лично ще набират персонал на

...
Работодатели от 13 европейски държави лично ще набират персонал на
Коментари Харесай

Работодатели от 13 страни идват на трудова борса във Варна

Работодатели от 13 европейски страни персонално ще набират личен състав на трудова борса във Варна, оповестиха от Регионалната работа по заетостта /РСЗ/.

„Европейски ден на труда“ ще се организира на 10 октомври в Двореца на културата и спорта. Фирми от Англия, Франция, Словения, Словакия, Хърватска, Холандия, Дания, Ирландия, Германия, Австрия, Полша, Румъния и Чехия ще показват вакантни позиции и ще организират изявленията с претенденти.

Работните места са в сферите на туризма, ресторантьорството, металургията, строителството, IT-сектора, инженерството, месопреработвателната промишленост, автомобилостроенето и други Конкретните предложения са оповестени на националния EURES уебсайт www.eures.bg, с цел да могат претендентите да се ориентират авансово. Задължително те би трябвало да владеят непознати езици и да изготвят документите си на посочения от работодателя език, предизвестиха от РСЗ.

Сертификати за добита подготовка, тапия за приключено обучение и рекомендации от предходни работодатели са измежду изискваните от множеството компании документи. На борсата ще вземат участие и български компании, а представители на EURES мрежата ще дават информация за изискванията за живот и работа в страните от Европейски Съюз и Европейското икономическо пространство.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР