Работодатели и работници готвят протест заради цената на тока. Това

...
Работодатели и работници готвят протест заради цената на тока. Това
Коментари Харесай

Задава се НОВ протест! Този път за…

Работодатели и служащи готвят митинг поради цената на тока. Това стана ясно след извършена среща сред ръководителите на представителните на национално ниво организации и служащите и чиновниците, и на работодателите, обединени във формата „ 4+2 “. Днес, 15 януари 2018 година, се организира работна среща сред ръководителите на представителните на национално ниво организации и служащите и чиновниците, и на работодателите, обединени във формата „ 4+2 “.

Социалните сътрудници още веднъж удостоверяват изразената от тях на 16 декември 2017 година позиция и се сплотяват към нуждата от взаимни дейности във връзка със задълбочаването на проблемите в бранш „ Енергетика “ и спекулативното нарастване на цената на електрическата енергия.

Шестте организации се договориха: Да приготвят взаимен пакет от ограничения, които способените институции следва да подхващат в областта на енергетиката, изключително по въпроси от извънредно значение за цялото общество.

Да започват подготовка на народен митинг, след решение на управителните органи на шестте организации. Датата на митинга ще бъде избрана в допълнение, като тя ще е след обявения избор на съмнение, с цел да не се спекулира с обективните претенции на уредниците.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР