Работното пространство приютява мини голф игрище и маса за билярдПространството

Работното пространство приютява мини голф игрище и маса за билярдПространството ...

Световен лидер отваря нов офис в София за 500 служители.


Работното пространство приютява мини голф игрище и маса за билярд

Пространството на офиса на SBTech дава възможност на хората да спортуват в уникална и специално конструирана работна среда

Световният лидер в разработването на софтуер за спортни залагания в регулирания iGaming сектор – SBTech, отваря в София иновативен офис с фокус върху спорта.

Компанията подчертава ангажимента си към региона, където работят над 1100 души, 750 от които в България, гласи официалното съобщение. В офиса ще работят около 500 души от екипа на SBTech в София.

Пространството на офиса дава възможност на хората да спортуват в уникална и специално конструирана работна среда – в него има игрище за голф, открита зона за релакс, маса за билярд, както и тематични конферентни зали, посветени на световноизвестни спортни първенства – Уимбълдън, Шампионска лига и НБА.

Неотдавна компанията получи наградата за най-добър софтуер за залагания в реално време Best In-Play Betting Software за трета поредна година и бе определена за „Най-добър доставчик на спортни залози за 2018“ на гейминг наградите за Централна и Източна Европа.

Офисът ще приюти отделите „Връзки с клиенти“ и „Разработване и внедряване“ на SBTech, които работят с разнообразни технологии, вкл. ReactJS, NodeJS, .NET, Java/Scala & Apache Flink, Kafka, MongoDB, C#.

Източник: technews.bg