Работното място включва някои етики и правила. Трябва да се

...
Работното място включва някои етики и правила. Трябва да се
Коментари Харесай

Неща, които никога не трябва да правите на работа

Работното място включва някои етики и правила. Трябва да се държите професионално по време на работа и да следвате избран кодекс на държание. Това има значение, тъй като има линия, разделяща персоналното от професионалното. Ако се държите в офиса си както у дома, не всеки ще го утвърди. Също по този начин, това може да повлияе и на професионалния ви напредък. И по този начин, има някои неща, които би трябвало да имате поради на работното си място.
Ето взор към нещата, които в никакъв случай не би трябвало да вършиме на работа:
 5 аргументи, заради които да бъдеш другар с сътрудници е неприятна концепция 5 аргументи, заради които да бъдеш другар с сътрудници е неприятна концепция
Според американска анкета, извършена през 2019 година, единствено 15% от хората имат вяра, че сътрудниците им имат същински другари. Освен това през 20...
1.       Провеждате гневни персонални телефонни позвънявания
Неприятните позвънявания са част от живота ни. Но това не значи, че би трябвало да подлагате всички останали на вашата драма. Офисът не е място за борба с жена ви или братята и сестрите. Дръжте проблемите си с връзките отвън мястото, където другите работят и можете да ви чуят.
2.       Закъсняване за работа
Най-лесният метод да извършите извънредно усещане е да се явите късно на работа. Това ще направи неверно усещане на вашия управител и сътрудници и даже може да ви уволни. Така че, имайте поради всички неща, които могат да ви забавят.
3.       Оплаквате се прекалено много
 Пробвайте да не се рязсмеете: Истината за обявите за работа Пробвайте да не се рязсмеете: Истината за обявите за работа
Когато търсим работа, има няколко изречения, които попадат съвсем във всяка публикация. Как звучат и какво значат обаче са разнообразни неща. Да...
Едно е от време на време да изразявате недоволството си, само че в случай че навлизате в рутина, когато постоянно мрънкате на сътрудниците си, по-добре променете държанието си. Колкото повече говорите за офиса, толкоз по-големи са възможностите ви да кажете нещо на глас, което може да ви сътвори неприятности.
4.       Прекарвате часове в обществените медии
Плащат ви за работливост, а не за безпределно висене в профилите ви в обществените медии. Освен в случай че не е част от вашата работа, вашите действия в обществените медии би трябвало да се резервират за почивката. И даже тогава използвайте телефона си и стойте настрани от фирмените компютри.
5.       Взимате облаги за работата на други хора
Ако извършите това, рискувате да бъдете обществено изобличени, което ви кара да изглеждате подли и неблагонадеждни. Ако бонусът би трябвало да отиде при някой, който контролирате, вие му изпращате известие, че сте най-важният член на екипа.
 Десет фактора, които убиват мотивацията за работа Десет фактора, които убиват мотивацията за работа
Липсата на внимание и проявата на задоволително почитание от страна на началниците, стресът, несигурното бъдеще и ниското възнаграждение може да...
6.       Вината
Със сигурност ще има моменти в професионалната ви кариера, когато нещо се обърква и въобще не сте отговорни. Лесно е да желаете да обвинявате вашия сътрудник или чиновници, само че когато е допустимо, приемете отговорността, че сте взели участие в тази ситуация.
7.       Ставате прекомерно комфортни
Въпреки че всичко става по-небрежно, това не значи, че потенето се трансформира в част от държанието в офиса. Помислете за усещането, което създавате във външния си тип, отношение и дейности.

Още от ЛЮБОПИТНО:


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР