Rabotno.bg, една от най-иновативните и бързо развиващи се компании в

...
Rabotno.bg, една от най-иновативните и бързо развиващи се компании в
Коментари Харесай

Българска компания за работно облекло облича най-успешните бизнеси в страната

Rabotno.bg, една от най-иновативните и бързо разрастващи се компании в областта на производството и търговията с работни дрехи и персонални защитни средства, уголемява гамата си от артикули. На извънредното събитие „ Облечете бизнеса в триумф “, което се организира в Българската търговско- промишлена палата, компанията сподели пред сътрудници и представители на най- огромните компании в страната своята най-нова сбирка. Тя е напълно съобразена с всекидневните потребности на клиентите на Rabotno.bg – водещи компании в хранително- вкусовата индустрия, индустриалния бранш, строителството, хотелиерството и ресторантьорството, медицината и фармацията, инженерните специалности и лабораторната активност, енергетиката, превоза и логистиката, охранителна сфера и други

През 2019 година Rabotno.bg подчертава върху софтуерните нововъведения, повишаващи сигурността на облеклата, върху нови „ дишащи “, само че непромокаеми, материи за работа в разнообразни условия, както и върху съвременни кройки, които оферират улеснение и улесняват придвижванията. Колекцията работни дрехи и униформи се добавя от нова гама аксесоари за безвреден труд в ярки цветове и с спомагателна резистентност при потребление в друга среда на активност. Rabotno.bg възнамерява интензивно да продължи разрастването на своето портфолио от артикули, с което да затвърди лидерските си позиции на българския и румънския пазар.

През последните години компанията бележи впечатляващ напредък с помощта на десетки новаторски решения, които покачват доста успеваемостта й.

„ Щастливи сме да представим новата си сбирка униформи. Вярваме, че въвеждането на нови модели работни дрехи ще помогне на чиновниците в другите компании освен да се усещат предпазени, само че и още по-уверени и по- удобно по време на всекидневните си работни отговорности. Прилагайки личен метод към всеки клиент и предлагайки най-високо качество на налични цени, ние демонстрираме по какъв начин всяка компания може да доближи резистентен напредък. Амбицията ни е Rabotno.bg да продължи да бъде измежду водещите производители и търговци на работни дрехи и персонални защитни средства у нас “, разяснява Христо Павлов, създател на Астра Комерс и Rabotno.bg. Ключов фактор за триумфа на компанията е нейният екип с дълготраен опит в региона. Подкрепен от развиването на технологиите в текстилната промишленост и нововъведенията в материите, той основава напълно нова и съвременна линия работни дрехи в унисон с най-новите условия и характерно търсене на пазара.

За АСТРА КОМЕРС: АСТРА КОМЕРС работи на българския пазар от 1994 година От самото си основаване компанията се занимава с търговия на платове за работни дрехи. След години в бизнеса и с готовност да удовлетворява потребностите на клиентите си през 2014 година

АСТРА КОМЕРС образува профилиран търговски отдел за работа с крайни клиенти, който след това прераства във водещата компания Rabotno.bg. За Rabotno.bg: Rabotno.bg е потвърден водач в производството и доставката на работни дрехи, защитни екипировки и персонални защитни средства. Продуктите на компанията подсигуряват сигурност, като пазят здравето на чиновниците от нездравословните въздействия на околната и работната среда.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР