Работният ден е достатъчно натоварен и сложен и без досадните

...
Работният ден е достатъчно натоварен и сложен и без досадните
Коментари Харесай

Следващите редове са полезни за всички, които работят в момента

Работният ден е задоволително претрупан и комплициран и без досадните спирания, било от сътрудници, от електронни известия или от телефона в джоба ви, написа obekti.bg, базирайки се на Science Alert.
Но учените са разкрили формула, която ще ви помогне да запазите продуктивността си даже и при сходна фрагментирана скица на работа. Тайната, съгласно ново проучване, е да имате авансово квалифициран проект за започване на работата още веднъж незабавно откакто си поговорите със симпатичната счетоводителка от горния етаж или откакто оправите повдигача на въртящия се стол.

Този подготвен проект ще значи, че сте подготвени да посрещнете дилемите по-ефективно, без мозъчното замъгляване, което неизбежно идва при десетките превключвания и отвличания на вниманието. И, което също не е без значение, ще ви даде опция да отделите повече и по-качествено внимание на тези, които ви прекъсват.

“Ние би трябвало самодейно да управляваме методите, по които прехождаме от положение на общоприета работна претовареност към разсейващо спиране. Това ще ни помогне да останем фокусирани и да не се разпиляваме толкоз елементарно от нещата, което ни заливат от всички страни”, изяснява Софи Льороа от университета във Вашингтон.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР