Работниците от ОП “Паркстрой“ поставиха великденска украса в централната част

...
Работниците от ОП “Паркстрой“ поставиха великденска украса в централната част
Коментари Харесай

Поставиха великденска украса в центъра на Разград въпреки мерките

Работниците от Оперативна програма “Паркстрой “ сложиха великденска декорация в централната част на Разград, оповестиха от Общината.
 Община Разград
„ Декоративните композиции са от предходната година, не сме правили разноски за нови детайли, съобразяваме се с финансовите благоприятни условия и на общината, и на предприятието по време на изключително състояние по отношение на разпространяване на ковид.
 Община Разград
В същото време обаче считаме, че с слагането на великденска декорация ще създадем празнично въодушевление на разградчани и ще повдигнем духа им и запазим вярата , че ни чакат по-добри времена “, съобщи шефът на „ Паркстрой “ Иван Борисов.
 Община Разград
Новост в украсата е включването на кръговото придвижване сред бул. „ България “ и ул. „ Кирил и Методий “ . През последните седмици границите на островчето бяха зацветени с лалета, нарциси и зюмбюли,  а в този момент в средата  му бе сложена кошница с декоративни великденски яйца.
 Община Разград

 Община Разград
До паметника на Майстор Манол в центъра бяха сложени високи 2,30 м. яйца със светещи детайли до тях, кошница с яйца има и в градинката с Часовниковата кула, пред Художествената изложба и постройката на КНСБ - декоративни фигури на пиленца и зайчета.
 Община Разград
В изискванията на изключителното състояние Оперативна програма “Паркстрой “ работи в цялостния си състав, като с изключение на нормалните действия се ангажира и с стерилизация на публични площи. През последната седмица бе осъществено зацветяване на централната част на града и косене на тревните площи, през идната седмица това ще се извърши и в жк „ Орел “.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР