Работници вече разтоварват дървените материали, необходими за възстановяването на изгорелия

...
Работници вече разтоварват дървените материали, необходими за възстановяването на изгорелия
Коментари Харесай

Усърдна работа в ОУ “Душо Хаджидеков“, вече доставят материалите за покрива

Работници към този момент разтоварват дървените материали, нужни за възобновяване на изгорелия покрив на учебно заведение " Душо Хаджидеков " в двора до постройката. Община Пловдив в лицето на заместник-кмета по строителство Пламен Райчев даде обещание, че до месец възобновяване на покривната структура, която изгоря на 1 септември, ще завърши. Явно от локалната администрация са решени да изпълнят обещанието си, тъй като строителните действия не престават и в почивните дни.
Прочетете още
 „ Ще създадем всичко допустимо, с цел да влязат децата в класните стаи до края на месеца. Имаме уверението и на компанията, че до 30 септември могат да приключат с дейностите ”, сподели Райчев.

Припомняме, че унищожителен пожар унищожи покрива на едно от най-емблематичните учебни заведения в сърцето на Пловдив при ремонтни действия. Това наложи 17 паралелки с възпитаници да бъдат пренасочени към две други здания.

Немалко родители показаха терзанията си, че на децата им ще се наложи да се придвижват сами към различните учебни бази, а чантите им са извънредно тежки.

Затова новината, че ремонтните действия вървят интензивно, зарадва всички.



 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР