Работните места със средно заплащане в Америка - тези в

...
Работните места със средно заплащане в Америка - тези в
Коментари Харесай

Подоходното неравенство в САЩ се задълбочава

Работните места със приблизително възнаграждение в Америка - тези в региона на строителството, администрацията и образованието - регистрират по-малък дял от новооткритите работни места, а нови проучвания демонстрират, че поляризацията е изключително огромна в Ню Йорк, написа Bloomberg.

В региона към и в Ню Йорк, новосъздадените работни места с високо възнаграждение преобладават заетостта. Следващите по дял са тези с ниско възнаграждение. Сравнително по-малко работни места са разкрити в специалностите със междинен приход за интервала сред 2015 година и 2017 година, съгласно нов брифинг за районната стопанска система на Федералния запас на Ню Йорк.

Фед дефинира специалностите със междинна работна заплата като тези, които са със възнаграждение сред 30 000 и 60 000 $ годишно, въз основа на данните за националната медианна заплата (която страната употребява като индикатор за междинна работна заплата вместо приблизително аритметична такава).

Нови работни места в Ню Йорк

 Снимка 393438
Източник:

В Ъпстейт Ню Йорк работните места в категорията на приблизително възнаграждение понижават. Това е в контрастност на обстановката в страната като цяло.

Заетите с ниски или високи заплати се усилват повече през последните години.

Нови работни места в Съединени американски щати

 Снимка 393439
Източник:

" Може би е изкушаващо да имаме вяра, че при стягане на пазарите на труда на всички служащи им е по-лесно да си намират работа ", съобщи президентът на Ню Йорк Фед Джон Уилямс в конференция. " Някои категории работни места към момента понижават в някои елементи на нашия район, а служащите може и да не разполагат с нужните умения за работни места, които се усилват ".
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР