Работникът, загинал при взрива на цистерната по-рано днес, е бил

...
Работникът, загинал при взрива на цистерната по-рано днес, е бил
Коментари Харесай

Разкриха самоличността на загиналия при взрива на цистерна в...

Работникът, умрял при гърмежа на цистерната по-рано през днешния ден, е бил 50-годишен, с дълготраен опит. Цистерната е трябвало да зареди смазочни масла, когато по неразбираеми към този момент аргументи се е запалила. Минути по-късно е последвал гърмеж.

Първи са реагирали чиновниците от завода, които са се пробвали да овладеят огъня, а от пожарната стремително са изпратили четири екипа, които са угасили горящата цистерна.



При случая е потърпевш още един дребен камион, който е трябвало да зарежда в завода, а притежателят му се е избавил като по знамение.

На място дойдоха представители на всички виновни институции – кметът на Русе Пенчо Милков, шефът на ОДМВР-Русе ст. комисар Явор Димитров, шефът на РИОСВ-Русе инж. Цонка Христова, началникът на Първа пожарна гл. контрольор Веселин Марков и други, с цел да се срещнат с ситуацията и събитията, съобщи " Русе Медиа ".

Горяла е предната част на цистерната, само че следствието ще откри какво тъкмо се е случило. Зареждано е с минерално масло по първична информация, изясни гл. контрольор Веселин Марков.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР