Работникът от международното летище на Сиатъл, който похити пътнически самолет,

...
Работникът от международното летище на Сиатъл, който похити пътнически самолет,
Коментари Харесай

Покъртителни са последните думи на механика, който отвлече пътнически самолет от Сиатъл и го разби на остров

Работникът от интернационалното летище на Сиатъл, който похити пътнически аероплан, споделил преди да загине: „ Ще забия нос в земята и ще приключа за днес”. 29-годишният Ричард Ръсел, който работел за компания “Horizon Air”, е индивидът, който отвлече летателната машина за 76 пасажери от зоната за поправки на аеропорта Сиатъл-Такома, оповестява „ Дейли Мейл “.

Както БЛИЦ заяви, в петък против събота той изхвърчал със самолета, след което разговарял с кулата на въздушния надзор. От там се пробвали умерено да го вразумят, само че все пак той се разруши на дребен остров в протока Пъджет Саунд.

Аудиозаписи разкриват с какво самообладание въздушният диспечер, чието име не се загатва, беседва с Ръсел. Чува се по какъв начин Ръсел му споделя, че не е желал да нарани никого и се извинява на фамилията си за това, което счита да направи.

„ Бих желал да се извиня на всеки един от тях. Просто един разрушен човек с няколко развинтени гайки, допускам. Никога не съм го знаел в реалност, до момента “, споделя механикът.

Когато диспечерът му предлага да му изясни по какъв начин да ръководи машината, той дава отговор: „ Не, не ми би трябвало доста помощ. Играл съм видеоигри “.

„ Не желая да нараня никого. Само желая да ми прошепваш сладки думички в ухото. Хей, мислиш ли, че в случай че приземя това сполучливо, в Аляска ще ми дадат работа като водач? “, пита той диспечера.

Преди да се разбие той декларира: „ Мисля, че ще направя претъркаляне и, в случай че мине добре, ще забия носа в земята и ще приключа за през днешния ден “.

Медицинска експертиза удостовери, че Ръсел е умрял при разбиването на самолета, само че дали конфликтът със земята е бил тенденциозен или инцидентен занапред ще би трябвало да откриват проверяващите.





Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР