Работник от пътноподдържаща фирма е пострадал при отстраняване на паднало

...
Работник от пътноподдържаща фирма е пострадал при отстраняване на паднало
Коментари Харесай

Страховит инцидент с мъж на прохода Петрохан

Работник от пътноподдържаща компания е потърпевш при премахване на паднало дърво в прохода Петрохан. Това оповестиха от ОДМВР - Монтана.

Сигналът за случая е подаден на 4 октомври 2020 година в 13.43 ч. в районно управление (на МВР) - Берковица от полицейски чиновник. Той съобщил, че на път II-81 в прохода Петрохан по време на работа по премахване на паднало дърво на пътя е потърпевш човек.

Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група, която е направила оглед. Установено е, че в местността Палата на път II-81, настрана от пътя, с моторен трион са били отрязани две букови дървета, като при рухването едното е блъснало 32-годишен чиновник на монтанска компания, поддържаща пътната инфраструктура от с. Драганица.

Пострадалият е превозен до ФСМП - Берковица, след това е настанен за лекуване в хуригично поделение на МБАЛ - Монтана с данни за фрактура на черепа и счупени ребра, без заплаха за живота.

За случая е известена Инспекцията по труда в гр. Монтана и е формирано досъдебно произвеждане по член 134, алинея 1 от Наказателен кодекс.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР