Работник на ВМЗ-Сопот е загинал при инцидент тази сутрин. Информация

...
Работник на ВМЗ-Сопот е загинал при инцидент тази сутрин. Информация
Коментари Харесай

Служител на ВМЗ-Сопот загина при злополука

Работник на ВМЗ-Сопот е умрял при случай тази заран. Информация е била доказана от шеф на завода, заяви Нова телевизия. Инцидентът е станал към 06:30 часа в завод. Починалият млад мъж е работил като " галванизатор цианови вани " в цеха.

Той се качил на телфер (съоръжение с нараснала опасност), с цел да забърше конденза от изпаренията на ваните, без да спре тока. Това му деяние, осъществено без да е оторизиран и в жестоко нарушаване на разпоредбите за сигурност, води до съдбовния случай.

Ръководството на завода изрича съболезнования на околните на умрелия млад мъж. Те са подхванали дейности да приказват с родителите, които са в чужбина и ще поеме всички разноски по погребението.
 Синдикатите във ВМЗ обезпокоени за бъдещето на завода
Синдикатите във ВМЗ обезпокоени за бъдещето на завода

Настояват за среща с Нинова, липсват визия и материали

Припомняме, на 3 юни бе. Три дни по-късно кметът на Сопот написа до премиера в оставка Кирил Петков - " Искрено имам вяра, че (ВМЗ) да кадрува локалната конструкция на Българска социалистическа партия.

А през днешния ден два разновидността на Националния съвет на партията за сформиране на държавно управление с третия и финален изследователски мандат.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР