Работим за това и Илияна Йотова да победят на предстоящите

...
Работим за това и Илияна Йотова да победят на предстоящите
Коментари Харесай

Вигенин: БСП работи за това Радев и Йотова да победят на предстоящите избори

 " Работим за това и Илияна Йотова да победят на идните избори. Социалистите всеобщо ги поддържаха на първи тур. Не са разколебани, ще го създадат и на втори тур ". Това съобщи в студиото на " Здравей, България ".

Според него има разлом сред кандидатурите на Радев и Герджиков. " Трябва да сме наясно в каква посока пращаме страната. Единият въплъщава смяната и окончателното разкъсване с модела ГЕРБ. През Герджиков ГЕРБ има късмет за реванш и връщане в ръководството. Когато би трябвало да избираш сред тези две неща, мисля, че изборът е явен и тук партийните страсти би трябвало да отидат на назад във времето ", безапелационен бе Вигенин.

" Вярно е, че с появяването на новата партия възможностите и на Българска социалистическа партия да реализира по-добър резултат на изборите понижиха. Това се видя с всички партии, с които се борехме за смяната в предходното Народно заседание и явно не успяхме ", сподели още той.

По думите му, с помощта на успеха на " Продължаваме Промяната ", в този момент има късмет за " устойчиво болшинство на действителната смяна, в което Българска социалистическа партия има всички благоприятни условия да взе участие ".

" В това Народно заседание има единствено една лява партия. Това е Българска социалистическа партия и от тази позиция имаме опцията, в случай че подходим мъдро, да прокараме и нашите хрумвания и правила, както и да разширяваме въздействието си ", разяснява Вигенин.

" Продължаваме Промяната " изтегли огромна част от гласовете не толкоз от Българска социалистическа партия, само че и от Българска социалистическа партия. Това не е проблем на Политическа партия. Те откриха метод да убедят хората, че са тези, които могат да победят ГЕРБ и да донесат същинската смяна. Трябва да отчетем този факт и да се вгледаме малко повече в него, за какво ние не успяхме в тази обстановка ", уточни той.

" Трябва да си създадем съществени разбори, тъй като наклонността е отрицателна. Ако не вземем съществени ограничения, идващият път отново ще се чудим за какво и кой ни е взел гласовете ", добави .
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР