Работим за повече европейска подкрепа за българския бизнес. Реализирайки успешно

...
Работим за повече европейска подкрепа за българския бизнес. Реализирайки успешно
Коментари Харесай

Емил Радев в Лом: Работим за повече европодкрепа за българския бизнес

Работим за повече европейска поддръжка за българския бизнес. Реализирайки сполучливо европроекти, предприятията стават по-конкурентоспособни и модернизират производствата си. Чрез участието в Европейски Съюз българските компании получават освен благоприятни условия за еврофинансиране, само че и свободен достъп до пазар с повече от 500 млн. консуматори. Това разяснява претендентът за евродепутат от листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили Емил Радев в Лом, където посети две огромни предприятия, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ.

„ Чрез стратегия „ Конкурентоспособност” модернизирахме производството си, адаптирахме го към новите технологии, които навлизат в живота ни и значително облекчихме труда на хората”, споделиха от управлението на пивоварно дружество.



„ Имаме сътрудници в цяла Европа. Месечно изпращаме към 15 000 тона или 700 тира продукция, като 80% от електрозаварените железни профили, които произвеждаме, се изнасят зад граница”, изясни представител на друго сполучливо дружество в Лом. Чрез нова евроинвестиция в размер на 4,5 млн. лева по програмата за нововъведения и конкурентоспособност то ще разшири активността си с в допълнение енергийно дейно съоръжение и ще усили броя на заетите в производството от 340 на 400 души.



„ Това е Европа за хората”, разяснява Емил Радев и осведоми, че се чака през новия програмен интервал бюджетът за България да се усили с 4 милиарда лева

„ Това ще отключи нови благоприятни условия пред бизнеса, за започващи предприятия, за иновации”, изясни претендентът за евродепутат от листата на ГЕРБ. Той добави, че работи интензивно за понижаване на административната тежест за жителите и компаниите.

„ Поведох ефикасна борба против двойните стандарти при храните, извоювах ново европейско законодателство, посредством което да сложим завършек на „ безконечните длъжници”, работя за приемането ни в Шенген. Това са значими дела, които би трябвало да бъдат доведени до край”, заключи Емил Радев.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР