Работим върху състава на кабинета и структурата - така председателят

...
Работим върху състава на кабинета и структурата - така председателят
Коментари Харесай

Гюров: Работим върху състава на кабинета и структурата

Работим върху състава на кабинета и структурата - по този начин ръководителят на парламентарната група на „ Продължаваме Промяната “ (ПП) Андрей Гюров отговори на въпрос дали групировката е подготвена със състав на кабинет, който да показа, в случай че в петък получи поддръжка за плана на декларация за национални цели и задания пред 48-ото Народно заседание.

Изказването си той направи пред публицисти в коридорите на Народното събрание. 

На уточняващо запитване за министри, Гюров сподели: " На този стадий не приказваме с нито една от партиите за министри, сега напъните са съсредоточени върху декларацията и полемиката, която ще се организира в петък ". Той уточни още: Обсъждаме разновидности, които биха могли да бъдат показани.

" Единственото нещо, което сме споделили до този миг, е, че това държавно управление би трябвало да има явен политически гръбнак, който естествено ще бъде от Политическа партия и сме отворени за оферти и от други партии, които биха подкрепили държавното управление, да предложат хора, които биха били специалисти в своята област ", съобщи също депутатът от Политическа партия.

Политическа партия получи през вчерашния ден втория изследователски мандат за сформиране на държавно управление. В програмата за работа на Народното събрание за петък втората точка да е декларацията за цели, импортирана от претендента на Политическа партия за министър председател Николай Денков и група народни представители. Гюров сподели, че задачата е да стане добра полемика и да се откри обединяване за общите за страната цели. 

Ако в петък не бъде подкрепена декларацията, най-вероятно ще върнем мандата несбъднат. Това дали ще стане тъкмо в понеделник или вторник, не можем занапред да кажем, уточни депутатът. По думите му има опция до петък да се обсъдят промени в декларацията. Той уточни, че може да има и оферти, които да се създадат от пленарната естрада. 

 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР