Работим от вкъщи, пазаруваме от разстояние, срещаме се виртуално със

...
Работим от вкъщи, пазаруваме от разстояние, срещаме се виртуално със
Коментари Харесай

Свобода в логистиката и дигиталните плащания от "Еконт"

Работим от у дома, пазарим от разстояние, срещаме се виртуално със своите близки и другари. Новите привички на хората естествено водят със себе си еволюция в бизнеса и пазара. За " Еконт ", чиято тактика за развиване е учредена върху непрекъснатото следене на пулса на пазара и изменящите се потребности на клиентите, тази еволюция е непрекъснат развой. Следващата разумна стъпка за логистичната компания с най-широка мрежа в България, която свързва хиляди бизнеси с техните клиенти, е да продължи да предлага удобства. Улеснения, които освен да разрешават на хората да пазарят от разстояние, само че и да заплащат от разстояние.
Време за Ecoints
През 2020 година " Еконт " основава сдружението " Еконт финансови услуги ", а през предишното лято то получава лиценз от Българската национална банка за издаване на електронни пари. " Еконт финансови услуги " се нарежда като стартъп в групата на " Еконт ". Екипът пораства непрекъснато. В момента се състои от девет души, които са експерти в разнообразни сфери като разплащания, разбор на бази данни, ИТ сигурност, право и други.

Очаква се до няколко седмици " Еконт финансови услуги " да стартира своя нов цифров портфейл - ecoints. Това е първата такава услуга, предлагана от логистична компания в България.

еcoints е мобилно приложение, който ще дава разнообразни платежни благоприятни условия напълно в цифрова среда. Едно от основните преимущества ще бъде опцията клиентите на " Еконт " да заплащат и получават пари при прилагане на другите услуги на компанията. Например да заплащат куриерски услуги и наложени платежи, както и да се възвръщат заплащания към тях непосредствено в ecoints сметката им.
Реклама
" Целта на услугата е да даде на клиентите по-бърз, съвременен и сигурен платежен развой ", разяснява Любо Пунчев, шеф на " Еконт финансови услуги ". еcoints оперира в света на цифровите разплащания и ще популяризира този метод на заплащане и към електронните търговци.
Повече улеснения
Ecoints цели да улесни цялостния развой по разплащане и да даде независимост в ръководството на финансите. Всеки ще може да добави връзка с банковата си карта или сметка, с цел да зареди средства в цифровия си портфейл. Приложението употребява и виртуална дебитна bCard карта от " Борика " за бързо и несъмнено разплащане към " Еконт ".

За разплащанията към Еконт ecoints предлага разнообразни други възможности. Когато клиент желае да заплати при прилагане на услуги, ще може да го направи за секунди през QR код, който сканира от куриерите или в офис на " Еконт ". Друг метод е посредством приемане на уведомление в цифровия портфейл, което потребителят удостоверява, с цел да извърши заплащането, даже и от разстояние. Също по този начин клиентът ще може да заплаща със своята виртуална карта в уеб страницата на " Еконт ".

В стартовата версия на приложението потребителите на ecoints ще могат да заплащат и получават средства освен за услуги в " Еконт ", само че и да разменят пари с другари, близки, да заплащат онлайн, да вършат преводи към банкови сметки непосредствено през приложението. И всичко това в оптимално предпазена по условията на ISO цифрова среда, добавя Пунчев.
Реклама " Гарантирано от " Еконт " с натрапен платеж " към този момент е EcontPay Наскоро " Еконт " усъвършенства още една платежна услуга. С нея клиентите могат да заплащат за артикули, които поръчват онлайн. EcontPay ще резервира сума, която е равна на поръчаната стока, плюс цената на доставката. Сумата се изтегля от банковата му карта едвам когато клиентът одобри пратката. При връщане или отричане на стока сумата се възвръща с приспаднати разноски за куриерски услуги. EcontPay ще може да се употребява и през цифровия портфейл еcoints. Услугата може да се интегрира в онлайн магазини, които да я оферират на своите клиенти.Предприемачите от споделят за техния опит с този платежен способ: " Избрахме да използваме EcontPay, тъй като е доста по-лесно за консолидиране в онлайн магазина. Не плащаме такси за виртуален ПОС терминал и сумите, платени с карта, идват вкупом от " Еконт " съгласно заложения от нас метод на погашение. Ако се случи връщане на пратка от клиент, " Еконт " се ангажира да върне сумата за наложения платеж, като удържи таксата за връщане на клиента. " Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Тема Транспорт
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР