Работим много, честни сме, гледаме напред и заедно можем да

...
Работим много, честни сме, гледаме напред и заедно можем да
Коментари Харесай

Лиляна Павлова: Работим много, честни сме, гледаме напред и заедно можем да се справим и да постигнем много

Работим доста, почтени сме, гледаме напред и дружно можем да се оправим и да реализираме доста. Това съобщи претендентът за евродепутат на Политическа партия ГЕРБ Лиляна Павлова на среща с жители в Добрич.

Тя насочи думи на признателност към хората от този район, тъй като са работливи и това което вършат е скъпо за цяла България, тъй като Добруджа е житницата на България.

Лиляна Павлова показа, че през днешния ден е имала опция да обиколи част от Добричка област и от това, което е видяла като пътна инфраструктура, не е удовлетворена, може да се реализира повече. Тя акцентира, че все пак е направено доста. От 2007 година до момента посредством точно на Европа в този район са вложени един милиард и петстотин милиона лв., това са средства, предоставени за развиване на бранш „ Земеделие “.

Лиляна Павлова увери, че тази поддръжка ще продължи, с цел да се развива българското земеделие, с цел да бъде то съвременно и конкурентно. По думите на претендента за евродепутат доста вложения са вложени в района, работата за България ще продължи и в Европейския парламент, с цел да продължи усвояването на евросредства и да се затвърди работата изобщо за районите.

Павлова акцентира, че е значимо да се доближи до всяко обитаемо място, с цел да се почувства европейската взаимност, тъй като по-големият размер от вложения ще притегля хора на трудовия пазар.

Основен акцент в работата на настоящето държавно управление и за в бъдеще е да се влага в образованието, с цел да има благоприятни условия за младежите, тъй като те са бъдещето на България. Изборите са значими, тъй като с поддръжката на този професионален тим, какъвто е листата на Политическа партия ГЕРБ за претендент евродепутати, ще продължи работата в посока на това да се пазят ползите на жителите, тъй като претендентите за евродепутати знаят и могат, означи Лиляна Павлова: “Защото милеем за България, тъй като ценим България “. Тя акцентира също, че е значимо да пазим и да демонстрираме нашето културно разнообразие.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР