Работим много, честни сме, гледаме напред и заедно можем да

Работим много, честни сме, гледаме напред и заедно можем да ...

Лиляна Павлова: Работим много, честни сме, гледаме напред и заедно можем да се справим и да постигнем много.


Работим много, честни сме, гледаме напред и заедно можем да се справим и да постигнем много. Това заяви кандидатът за евродепутат на ПП ГЕРБ Лиляна Павлова на среща с граждани в Добрич.

Тя отправи думи на благодарност към хората от този регион, защото са трудолюбиви и това което правят е ценно за цяла България, защото Добруджа е житницата на България.

Лиляна Павлова сподели, че през днешния ден е имала възможност да обиколи част от Добричка област и от това, което е видяла като пътна инфраструктура, не е доволна, може да се постигне повече. Тя подчерта, че въпреки това е направено много. От 2007 година досега благодарение именно на Европа в този регион са инвестирани един милиард и петстотин милиона лева, това са средства, предоставени за развитие на сектор „Земеделие“.

Лиляна Павлова увери, че тази подкрепа ще продължи, за да се развива българското земеделие, за да бъде то модерно и конкурентно. По думите на кандидата за евродепутат много инвестиции са вложени в региона, работата за България ще продължи и в Европейския парламент, за да продължи усвояването на евросредства и да се затвърди работата въобще за регионите.

Павлова подчерта, че е важно да се достигне до всяко населено място, за да се почувства европейската солидарност, защото по-големият обем от инвестиции ще привлича хора на трудовия пазар.

Основен акцент в работата на сегашното правителство и за в бъдеще е да се инвестира в образованието, за да има възможности за младите хора, защото те са бъдещето на България. Изборите са важни, защото с подкрепата на този професионален отбор, какъвто е листата на ПП ГЕРБ за кандидат евродепутати, ще продължи работата в посока на това да се защитават интересите на гражданите, защото кандидатите за евродепутати знаят и могат, отбеляза Лиляна Павлова: “Защото милеем за България, защото ценим България“. Тя подчерта също, че е важно да пазим и да показваме нашето културно многообразие.

Източник: novini.bg