Работим изключително интензивно, за да можем координирано с властите да

...
Работим изключително интензивно, за да можем координирано с властите да
Коментари Харесай

Петър Андронов: Работим интензивно, за да предприемем мерки в помощ на гражданите и бизнеса

Работим извънредно интензивно, с цел да можем координирано с управляващите да предприемем ограничения, които да оказват помощ на жителите и бизнеса, наранени от COVID-19, написа в бюлетина на Асоциацията на банките в България ръководителят й ПетърАндронов.

Във време на невиждана пандемия и наложено изключително състояние на територията на Република България, банките в страната са в цялостна подготвеност и не престават да обслужват своите клиенти пълноценно и гладко, стараейки се да смекчат отрицателните последствия за стопанската система.
В този сложен за всички нас миг здравните служащи са на първа линия, борейки се неуморно да овладеят епидемията и техните старания заслужават цялото ни почитание, признателност и поддръжка. Не по-малко значителен за естественото действие на страната и достъпа на жителите до жизненоважни услуги е и трудът на аптекарите, на личния състав в питателните магазини, в бензиностанциите, на заетите в превоза и публичния ред, само че също по този начин и на банковите чиновници. Всички те обслужват десетки хиляди жители и компании всекидневно, излагайки на риск, освен личното си здраве, само че и здравето и живота на своите близки. В изискванията на насилствена обществена изолираност, повече отвсякога, е показателно, че дигитализацията и вложението в електронни канали за банкиране са навременни и извънредно нужни процеси, с цел да имат клиентите денонощен достъп до банковите услуги и от вкъщи си.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР