„Работил съм еднакво добре с кметовете на всички населени места.

...
„Работил съм еднакво добре с кметовете на всички населени места.
Коментари Харесай

Жители на село Антимово към Огнян Ценков: Другите кандидати за кметове само говорят, а вие показвате резултати

„ Работил съм еднообразно добре с кметовете на всички обитаеми места. И когато приказвам за развиването на Видин, приказвам за развиването на цялата Община и всеки неин гражданин. Отношението ми към хората в никакъв случай не е зависело от тяхната партийна принадлежност. Кметът на село Антимово, който сега участва на нашата среща, може да удостовери това”.

Това сподели претендентът за кмет на Община Видин Огнян Ценков, който организира среща с поданици на село Антимово, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ. Ценков, вторият в листата на Политическа партия ГЕРБ Венци Пасков и претендентът за общински консултант Десислава Димитрова поддържаха кандидат-кмета на партията за село Антимово Валентин Тодоров. „ Вие най-добре познавате качествата на Валентин Тодоров, неговата непримиримост и желанието му село Антимово да става по-хубаво и да се развива. Валентин е част от мощния тим на Политическа партия ГЕРБ и ще бъде виновен и деятелен кмет на Антимово. Радвам се, че един от най-младите общински съветници в сегашния мандат и претендент за втори мандат като общински консултант Десислава Димитрова също е гражданин на село Антимово, че тук в тази зала има още доста млади хора”, сподели претендентът за кмет на община Видин от Политическа партия ГЕРБ Огнян Ценков.

Той направи доклад за свършеното от неговия екип и акцентира, че застават пред хората с намерено лице, тъй като дружно са постигнали финансово стабилизиране на Общината и са работили за положителното име на Видин. Сред триумфите на изтичащия мандат, Ценков уточни още разкриването на филиала на Русенския университет във Видин, асфалтирането на над 100 улици и междублокови пространства в Общината, осъществяването на значими планове в просветителната сфера, положителната работеща връзка с държавното управление, с помощта на която Община Видин е получавала всяка година по 3 млн. лева за възстановяване на виталната среда в обитаемоте места.

„ Пред нас застанаха и други претенденти. Те не представяха себе си, не говореха за себе си, а говореха за Вас – какво Вие не можете, какво Вие не знаете, по какъв начин не би трябвало да Ви изберем още веднъж за кмет. А Вие поставихте на масата свършеното. Казвате какво сте постигнали и какво не сте съумели. Не давате оценка на другите, не се оправдавате с другите. Това е достойното държание! И желая да кажа на останалите претенденти, че оценката ще я дадем ние, хората. Аз имам вяра, че кметът на Община Видин за идващите 4 години ще се споделя Огнян Ценков”, сподели гражданин на село Антимово. Той прикани съселяните си да гласоподават за достойния претендент, а думите му провокираха аплодисментите на всички присъстващи на срещата.

„ През тези 4 години работих за Антимово, за Община Видин. Направихме доста и ще продължим да работим. Когато ме избраха за общински консултант, влязох с същинско неспокойствие в залата на Общински съвет – Видин. От 37 съветници единствено 12 бяхме нови лица. Очаквах сътрудниците да ми покажат по какъв начин работи положителният общински консултант. Много бързо разбрах, че от огромна част от многомандатните общински съветници мога да науча само по какъв начин да симулирам работа и по какъв начин да не работя. Затова ви призовавам да гласувате за работещи хора, за експерти – такива, каквито са претендентите на Политическа партия ГЕРБ”, сподели претендентът за общински консултант Десислава Димитрова. Тя прикани своите съселяни на 27 октомври да поддържат претендентите на Политическа партия ГЕРБ с номер 43 в бюлетината.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР