Работихте усилено през 2021 г., така че се потупайте по

...
Работихте усилено през 2021 г., така че се потупайте по
Коментари Харесай

Какво да очакват Девите през тази година?

Работихте интензивно през 2021 година, тъй че се потупайте по гърба! Вашият хороскоп за 2022 година планува, че ще работите още по-усилено, само че също по този начин ще берете плодовете от напъните си по доста по-смислен метод. Докато Юпитер и Сатурн преработваха шестия ви дом на рутинна работа през 2021 година, вие прекарахте годината, изправяйки се против навиците си за губене на време и се ангажирайки с повече работа. През 2022 година ще бъдете в доста по-добра позиция да поемете някои опасности.

Любов
Какво обичат и ненавиждат Девите
Ето кои са нещата, които представителите на зодия Дева обичат и ненавиждат.  Девите обичат:  - Да се излежават; - Да не ги без...
Прочети повече
Когато става дума за обич, 2022 година не разочарова! Когато годината стартира, Юпитер ще се движи през вашия седми дом на партньорства, привличайки нови хора като магнит! Може да прекарате годината в търсене на нова връзка, която да бъде същинската ви обич.

Кариера

През цялата 2021 година направихте толкоз доста крачки в кариерата си! Въпреки това може да прекарате 2022 година, работейки също толкоз интензивно. Тъй като Меркурий се ретроградира във вашия 10-ти дом на кариера към средата на май, може да се окажете, че всички сте изправени пред нерешени проблеми на работното си място.

Себе си
7 аргументи да обичаме Девите
Едва ли може да си представим какъв брой отегчителен и монотонен би бил животът ни без представителите на знака Дева. Ето седем от главните прочие..
Прочети повече
Прекарвате 2022 година във вълнуващи взаимоотношения и предизвикателни моменти в кариерата си, тъй че годината безусловно ще бъде изпълнена с доста нови прекарвания и вероятности. До средата на януари Северният възел ще влезе във вашия девети дом на приключенията, подтиквайки ви да изследвате нови места, да се забавлявате с нови хрумвания и да приемате провокации! 

Източник: stylecaster.com

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР