Работихме при изключителен, интензивен режим на работа. Успяхме да създадем

...
Работихме при изключителен, интензивен режим на работа. Успяхме да създадем
Коментари Харесай

Медицинският съвет към премиера: Карантината е наложителна, нужни са още мерки ВИДЕО

Работихме при извънреден, натоварен режим на работа. Успяхме да създадем артикул, който да резервира духа и тялото. Напълно сме задоволени от нашата работа. Щастлив съм, че намерихме схващане и това, което създадохме, беше напълно признато. В мащаб, в който желаеме да бъде признат, даже и един нокът от този отчет не беше отсечен.

Това разгласи на ексклузивен обрифинг проф. Коста Костов - координатор на Медицинския експертен съвет (МЕС) към Министерски съвет.
Искам да кажа, че това, което представихме, има огромен размер - 400 страници на книжен притежател.

Продуктът има 3 раздела.

Първи раздел - отвън болнична помощ. Втори раздел - болнична помощ. Трети раздел - общи правила и ограничения.

Медицинският експертен съвет се сплотява към мнението, че приложените до в този момент ограничения са наложителни. В течение на епидемията същите може да бъдат преосмислени и при удобно развиване олекотени. Диагнозата с КОВИД-19 се основа на ПСР проби, а епидомологичното следене, може да се реализира посредством всички останали способи - бързи, имонулогични и антигенни проби.

Липсата на единно мнение по отношение на бързите проби към този момент оправдава неупотребата и изчакването на появяването на надеждни такива.

Съветът е обединен, че за постигането на по-добри резултати и по висока икономическа целенасоченост, към подхванатите ограничения да бъдат добавени на практика изпълними логаритми за диагноза и лекуване. Това сподели още Костов.

"Около 50 асоциирани консултанти и общи сътрудници, които дадоха своите рекомендации, имаме поддръжката на една голяма част от медицинския организъм.

Днес го пускаме в една зряла юношеска възраст, на следващия ден ще бъде в зряла. Всички членове считат, че отчетът съставлява последователен конспект. Удовлетворен съм от свършената работа ", приключи той.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР