Работих с Ясен Велчев и Стунджи по песента Откакто ти,

...
Работих с Ясен Велчев и Стунджи по песента Откакто ти,
Коментари Харесай

Преслава Пейчева представя новата си песен Откакто ти с участието на Стунджи

Работих с Ясен Велчев и Стунджи по песента " Откакто ти ", това е жанр към който се ориентирах в последните години. Това сподели в ефира на Euronews Bulgaria певицата Преслава Пейчева по отношение на последната си ария. Имам мои песни, които се наложи да презапиша на британски, само че съответно за тази към момента нямам текст на британски, показа тя.

Надявам се към този момент да имам срещи с почитателите на открити подиуми, да има един прекрасен летен сезон, пожела си изпълнителката. Тя призна, че се замисля за дуетно осъществяване, а има хрумвания и за няколко песни като демо записи.

 
Има много материал за албум, само че знаеш, по-трудно се случват нещата при тези актьори, които се самопродуцираме. Честно казано не мисля да съм част от някой от огромните лейбъли в България. Те у нас не са кой знае какъв брой доста и не съм доста уверена, че в музикална посока ще можем да намерим общ език.
Преслава Пейчева, певица

Преслава Пейчева показа, че готвенето е метод за нея да се разсее от забързаното всекидневие и добави, че обича да опитвам в кухнята, само че вкъщи не прави доста здравословни предписания, с цел да не тормози брачна половинка си.

Цялото изявление вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР