Работи се по персоналния състав на евентуалното правителство, което ние

...
Работи се по персоналния състав на евентуалното правителство, което ние
Коментари Харесай

Росен Костурков: Съставът на кабинета ще бъде ясен до 1 седмица

Работи се по персоналния състав на възможното държавно управление, което ние ще предложим, само че ние още не сме в хипотезата на раздадени мандати. Процедурно времето ще е към 10 дни, за които ние ще подредим персоналния състав на кабинета на малцинството, който ще предложим. Има насоки какви да бъдат имената, каква да бъде структурата на Министерския съвет, който ние ще предложим. Има доста време, с цел да се изчистят тези неща и да бъдат оповестени, няма имена, които да са спрягани за министър председател. Съставът на кабинета ще бъде явен до 1 седмица ". Това сподели през днешния ден пред Българска национална телевизия Росен Костурков от " Продължаваме промяната - Демократична България ".

Той разясни, че в Народното събрание ще има плаващи болшинства, което значи тежка работа на Народното събрание. " Ще чакаме поддръжка по политики - и от Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия, Има Такъв Народ, както и от " Възраждане ", само че управническата стратегия ще бъде на ПП-ДБ ", означи Росен Костурков.

Той чака през днешния ден да бъде признат правилникът за работа на Народното събрание. Вчера това не стана, като се стигна до кавги и обиди сред депутатите. " Следващата стъпка е изборът на комисии, което е дълъг развой, другата седмица по това време ще ги имаме, не чакам никакви кавги. Имаме номинация за ръководител на правната комисия - Стою Стоев ", сподели още Росен Костурков.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР