Работещите в Белгия отдават най-голямо значение на заплатата при избора

...
Работещите в Белгия отдават най-голямо значение на заплатата при избора
Коментари Харесай

Все повече белгийци готови да сменят работата си заради придвижването до нея

Работещите в Белгия отдават най-голямо значение на заплатата при избора си на работа (62 на сто), само че на второ място слагат достъпността, демонстрира изследване, представено от локални медии.

Расте броят на тези, които биха сменили работата си, в случай че им е мъчно всеки ден да пътуват до офиса. Докато през 2015 година такава подготвеност са изразявали 23 на 100, през днешния ден на това мнение са 36 %.

Отбелязва се, че към този момент 68 на 100 от работещите в Белгия пътуват до работното си място с кола. Уточнява се, че измежду тези, които употребяват публичен превоз, с цел да идат на работа, недоволството от потребността непрекъснато да пътуват е още по-голямо. Едва 10 на 100 от работещите избират да пътуват до офиса с велосипед или с публичен превоз.

Данните демонстрират, че единствено тези, на които не се постанова всеки ден да вървят на работа, изпитват задоволство от разпределението сред персонално време и служебни отговорности. Най-често от това преимущество се употребяват хора, заети на повърхностен работен ден или тези, които могат да работят от домовете си.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР