Работещите не спират да работят, на пук на всички, изграждат

...
Работещите не спират да работят, на пук на всички, изграждат
Коментари Харесай

Вие как протестирате, пита Борисов строителите на пътища

Работещите не стопират да работят, на пук на всички, построяват бъдещето на България. Така че и младите българи да се върнат.

Това съобщи министър председателят Бойко Борисов, който и през днешния ден се качи на джипа си за постоянната си психотерапия, както той самичък дефинира разходките си . В джипа като пасажери са кметът на Враца Калин Каменов и министърът на районното развиване и благоустройството Петя Аврамова, която дава доклад за ремонтите на пътищата в региона.

Борисов се успокои, че има работещи. Работниците, които срещаше по пътя в града му обясниха, че тук никой не стачкува, а протестиращите са в центъра. Ще вървиш ли на митинг, попита Борисов багерист, чието умозаключение е, че всички тези багери стачкуват .

След като се повозиха министър председателят и съпътстващите го се устремиха към новия състезателен комплекс на града

" Това протестиращи ли са ", запита министър председателят Бойко Борисов кмета на Враца Калин Каменов, който вози в джипа из града по адрес на събралите се хора пред спортните зали.

В отговор кметът на Враца Калин Каменов сподели, за хората, пристигнали да посрещнат премиера. След като слезе от джипа подредените посрещачи го приветстваха с ръкопляскания, мнозина без или със свалени маски се ръкуваха с него. В придвижване министър председателят смъкна маската си, с цел да не покрива носа му.

Припомняме, предходната седмица бе обявено, че министър председателят е в карантина, тъй като първичният тест за ковид на началника на политическия кабинет на премиера Бойко Борисов - Деница Желева бе позитивен, а двамата бяха компактно един до различен по време на продължавалата четири дни среща на европейските водачи в Брюксел, отдадена на разискването на новия европейски бюджет. От Брюксел българската делегация се завърна във вторник, когато в Народното събрание се гласоподава вота на съмнение. Премиерът не участва нито на дебатите, нито на гласуването.

В сряда съвещанието на държавното управление се организира отдалечено поради стерилизация и случай на болен чиновник от администрацията на Министерски съвет. В четвъртък обаче министър председателят Борисов дружно с съдружните си сътрудници Красимир Каракачанов и Валери Симеонов се изправиха пред медиите, с цел да разгласят контрактуваните промени в държавното управление.

Следващите проби на Борисов и на Желева бяха негативни.

При влизането си в залата за волейбол районният министър Петя Аврамова бе смъкнала своята маска макар затвореното пространство и съществуването на спортуващи хора .

Момичетата от волейболния тим ръкопляскаха и тяхната треньорка изясни, че аплодисментите са за това, че имат зала, в която да упражняват.

След излизането от спортния комплекс министър председателят похвали кмета Калин Каменов, а той изясни: " Тука в една картофена равнища упражняваха 40 деца и след подготовка родителите не можеха да схванат кое дете кое е. Отделихме средства, успяхме да създадем подготвителни стадиони и от 40 в този момент се събират 240 деца от цялата област. Надявам се един ден някои от тях да играят и в националния тим. Това е най-големият състезателен комплекс в страната. Има басейни, стадиони за тенис, стрелбища, картинг писта, стадион, подготвителни стадиони. ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР