Работещи за руската частна военна компания Вагнер мъже са пребили

...
Работещи за руската частна военна компания Вагнер мъже са пребили
Коментари Харесай

Руснаци измъчвали до смърт сириец. Гаврили се и с трупа му

Работещи за съветската частна военна компания Вагнер мъже са пребили до гибел сириец и се изгаврили с натрупа му, написа в. "Новая газета ".

Случаят е станал в западната провинция на страната Хомс през лятото на 2017 година, само че подробна информация за жестоката кавга е излязла преди дни. Според данните на изданието тримата съветски жители са хванали родения през 1986 година Мохамед Абдулла и го умъртвили по изключително нечовечен метод.

Ревнива съветска тийнейджърка изнасили ученички с шише

Руските жители са обвинили сириеца, че е бил член на "Ислямска страна " (ИД). Те са почнали да бият с голям чук по крайниците, с цел да удължат тъгите на своя заложник.

Единият от екзекуторите е отрязал главата на своя заложник и по-късно той и неговите приятели са обесили мъртвия сириец. Цялата подигравка е били съпроводена с музика, нецензурни изрази по адрес на жертвата и крясъци: Това ще стане с всеки член на ИД.

Русия ще филтрира връщаните бойци на ИД

Мъжът при започване на войната в Сирия (2011 г.) е избягал от родината си. Той е работил като тухлар в Ливан, само че през лятото на 2017 година се е върнал в своята страна. Абдулла е бил свикан в армията под командването на сирийския президент Башар Асад, само че дезертирал.

Единият от участниците в изтезанието е бил Станислав Д. Според данните на "Новая газета " мъжът е бил професионален боец и служил като шпионин. При постъпването си във Вагнер той е подписал декларация за дискретност

Другите двама руснаци са наречени с позивните си. Единият е "Волк " ( "Вълк "), а другият – "Памир ".

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР