Работата по телевизионните серии по емблематичната игрова поредица Halo на

...
Работата по телевизионните серии по емблематичната игрова поредица Halo на
Коментари Харесай

Работата по сериите по Halo започва още този месец

Работата по телевизионните серии по емблематичната игрова поредност Halo на Showtime върви по проект, като през предходната седмица са добавени още трима известни артисти към листата на кино лентата, предава Deadline.

Това са Дейвид Сапани (Penny Dreadful), Олив Грей (Half Moon Investigations) и Чарли Мърфи (Peaky Blinders). Очаква се Сапани да влезе в ролята на капитан Джейкъб Кейс, любящ татко, воин от войната и човек, привикнал с борбите. Грей ще изиграе неговата щерка, лекар Миранда Кейс, „ брилянтен пълководец от UNSC “, която ще би трябвало „ да се научи да употребява интелигентно политиките на организацията, с цел да се снабди с това, което желае “. Що се отнася до Мърфи, той ще се превъплъти в Маккий, сирак, който е отгледан в извънземен обект и е лишен от всякаква човещина.

От студиото зад кино лентата декларират, че фотосите стартират в края на този месец в Будапеща, като актьорите към този момент са се срещнали със сюжета. Очаква се първата серия от Halo да бъде излъчена при започване на 2021.

Тези артисти се причисляват към останалите, които към този момент бяха оповестени по-рано: Пабло Шрайбър (The Wire), който ще изиграе Мастър Чийф, Наташа Маккилън (Designated Survivor), Букиим Уудбайн (Spider-Man: Homecoming), Шабана Азми (Fire), Бентли Калу (Edge of Tomorrow), Наташа Кулзак (Men in Black: International) и Кейт Кенеди (Anthem).
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР