Работата на стюрдесите в самолетите е вълнуваща, но и натоварена.

...
Работата на стюрдесите в самолетите е вълнуваща, но и натоварена.
Коментари Харесай

Пътници задигат вещи от полети, продават ги в мрежата

Работата на стюрдесите в самолетите е вълнуваща, само че и натоварена. А напоследък те би трябвало да наблюдават и за това пасажерите да не отмъкнат скъп инвентар от самолета, написа Metro.

Оказва се, че заради разнообразни аргументи доста от пасажерите крадат сувенири от самолетите. Но с изключение на загуба за превозвачите, това крие и опастност за самите пасажери.

С най-голямо внимание от страна на апашите се радват избавителните жилетки. В платформите за онлайн търговия даже има много разгласи, с които се продават сходни движимости. Това е и една от аргументите за похищенията. Подобна жилетка с лекост може да се продаде за 100  английски паунда, написа английското издание.

Други отмъкват картите за сигурност, които се намират на гърба на седалките. Това е надалеч по-безопасно действие, само че все пак хора може да останат без скъпи насоки.

Запознати настояват, че сходно държание не е присъщо единствено на пасажерите. Те споделят, че има стюарди, които също вземат движимости от полетите.

Не липсват и такива, които вземат от самолетите възглавнички или чаршафи, които са им били предоставени.

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР