Работата на служебния кабинет и политическото наследство е обект на

...
Работата на служебния кабинет и политическото наследство е обект на
Коментари Харесай

Дончев за проекта на Кирил Петков: Прилича на красива лятна любов на плажа

Работата на служебния кабинет и политическото завещание е обект на дълъг политически дебат, доста е рано и мъчно да се вършат заключения. Това разяснява в " Панорама " зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев.

Когато едно служебно държавно управление се окаже намесено в изборния развой, това не е напълно почтено, съобщи Дончев.

Той съпостави служебния кабинет с " една сговорна пиар тайфа ".

Аз мога да вляза в технологията и да оборя една огромна част от обвиняванията, които се насочат, безапелационен е Дончев.

По думите му е " прочувствено ", че служебният кабинет си приписва заслугата за ниската безработица в страната, само че не поема отговорност за високите цени.

По отношение на Плана за възобновяване и резистентност някогашният вицепремиер призна, че недоумява по какъв начин става по този начин, че в един ден Атанас Пеканов излиза и споделя, че на Топлоелектрическа централа " Марица-Изток " 2 му наближава краят, а някогашните към този момент министри Асен Василев и Кирил Петков излизат в поддръжка на комплекса.

" Планът би трябвало да бъде модифициран и изпратен в Европейска комисия по-скоро. Енергетиката е извънредно проблематична част, изключително във връзка с каузи сред безвъзмездното финансиране и финансовите принадлежности. Бизнесът има потребност от целенасочена поддръжка, освен от заеми ", уточни Дончев.

На въпрос за бъдещия политически план на Кирил Петков зам.-председателят на ГЕРБ съобщи, че не се опасява от него.

" Не мисля, че сме имали професионални контакти, само че се познаваме от години. Безспорно е нов състезател, само че какъв брой е мощен, ще разберем напълно скоро. На мен цялата история ми наподобява на една красива лятна обич на плажа, която даже да провокира мощни усеща, завършва скоро . "

ГЕРБ ще се бори за " оптимално добър резултат ", безапелационен е Дончев като тематиката за връщането на доверието на колкото се може повече български жители сега е съществена за партията.

" След парламент, в който никой не искаше да работи с другите, се надявам всички да са си извадили поучения, в това число и ние. Разбира се, това не значи, че ще се гушнем с всички . Нормално е да има компликации, само че по-трудно е да се откри идея и цел, която да сплотява всички ", заключи на финала Томислав Дончев.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР