Работата на общинската администрация в Чупрене е блокирана, след като

...
Работата на общинската администрация в Чупрене е блокирана, след като
Коментари Харесай

Работата на община Чупрене е блокирана заради ареста на кмета Ваньо Костин

Работата на общинската администрация в Чупрене е блокирана, откакто кметът Ваньо Костин беше арестуван на 9 април след акция на профилираната прокуратура по обвинявания за длъжностни закононарушения.
"В момента общината действа доста мъчно. Не могат да се правят парични преводи към снабдители и компании, които са направили някакви услуги, не може да се разплащат пари от каса, тъй като няма кой да подписва документите, не могат да се издават заповеди за отпуски, назначения, освобождавания. Обслужването на жителите, доколкото можем, го вършим. Данъчната работа работи, работа ГРАО, техническа работа, доколкото нещата не зависят от подписа на кмета ", заяви секретарят на общината Асен Джунински.
За да се излезе от тази обстановка, е належащо да бъде избран заместител на кмета, само че процедурата за това не е напълно изяснена. Над 1100 от 1800-те поданици на община Чупрене са се присъединили в подписка в поддръжка на Ваньо Костин, която е импортирана в профилираната прокуратура. Утре апелативният профилиран съд ще гледа още веднъж мярката за неотклонение на арестувания в ареста кмет.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР