Работата на новия треньор на Левски Славиша Стоянович не остана

...
Работата на новия треньор на Левски Славиша Стоянович не остана
Коментари Харесай

В Сърбия: Стоянович вдигна Левски от мъртвите за по-малко от месец

 В Словения се скъсаха да хвалят треньора на Левски
Работата на новия треньор на Левски Славиша Стоянович не остана незабелзана и в Сърбия. Местното издание " Курир " обърна съществено внимание на експерта.

" Треньорът Славиша Стоянович за по-малко от месец подвигна Левски от мъртвите. Слава, както е прочут у нас, прероди колоса, който в последните 10 години изоставаше след Лудогорец и ЦСКА. Той не направи огромни обещания, запретна ръкави и се зае за работа. Резултатите нямаше по какъв начин да го пропуснат ", написа " Курир ".

" Дойдох инцидентно. Бях притеглен от историята, хареса ми и президента Спас Русев. Левски е огромен клуб с войска от почитатели. Напредвам постепенно. Имам много работа, с цел да може нещата да наподобяват по този начин, както аз желая.

Имам забавен състав. Заварих доста контузени, които се завръщат постепенно в игра. Освен това имаме млади и надарени футболисти. Най-голямата звезда в Левски, а и в цяла България, е Габриел Обертан, който познаваме от Манчестър Юнейтед, Бордо и Нюкасъл. Има още Кабрал, Белмонт, Цветкович, който е добре прочут в Сърбия, както и един забавен състезател като Паулиньо.

Битката за купата ще е с Лудогорец, ЦСКА и Берое. Първите два тима са специфични. Клубът от Разград има седем следващи трофеи, както и доста чужденци. Разполага с доста бързи бразилци.

ЦСКА е най-големият ни градски противник. Дербито е като Звезда - Партизан. Първата среща с тях е на 29 септември. Мачовете с Лудогорец няма да са толкоз напрегнати. ЦСКА също има доста чужденци ", разяснява Стоянович пред сръбското издание.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР