Работата на две ключови групи, на които компанията Twitter Inc.

...
Работата на две ключови групи, на които компанията Twitter Inc.
Коментари Харесай

Масовите уволнения в Twitter заплашват компанията с многомилиардни глоби

Работата на две основни групи, на които компанията Twitter Inc. разчиташе при спазването на условията на регулаторните органи, ненадейно спря на фона на което слага обществената мрежа в риск от следствия и огромни санкции, споделиха хора, осведомени с въпроса в диалог с Bloomberg.

Според тях комитетът за ръководство на данните, който е следил спазването от страна на компанията Twitter на наредбата на Федералната комерсиална комисия на Съединени американски щати, е престанал да съществува, откакто двама от членовете му са били уволнени, а други трима са подали оставка.

Комитетът е бил образуван през ноември 2021 година и е отговарял за контрола върху решенията за това по какъв начин се събират, дават и разкриват данните на потребителите.

В същото време съветът на шефовете, който отговаряше за спазването от страна на компанията на Общия правилник за отбрана на данните на Европейския съюз, приключи активността си, откакто Илон Мъск, новият притежател на обществената мрежа, (и двамата са от Ирландия)...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР