Работата на депутатите и председателите на политически групи в парламента

...
Работата на депутатите и председателите на политически групи в парламента
Коментари Харесай

Деси Атанасова: Изненадвам се от ролята, която някои депутати ми приписват

Работата на депутатите и ръководителите на политически групи в Народното събрание е да приказват, да разискват разнообразни тематики. Това разяснява през днешния ден Десислава Атанасова във връзка със статуса на напусналата Възраждане Елена Гунчева.

Някои народни представители ме упрекваха, че образувам нови обединения с постове и фотоси във Facebook, други настояват, че поради мен напущат Народно събрание, разяснява Атанасова. Като ръководител на ПГ тя е длъжна да контактува с сътрудниците си от останалите групи. Тук е мястото да се водят диалози по най-различни тематики, които са от дневния ред и от работата на Народното събрание, и от дневния ред на българското общество, акцентира Атанасова.

Тя е сюрпризирана от тълкуванието на Гунчева. Относно обединенията шефката на депутатите от ГЕРБ посочи, че за Северна Македония ще има нова коалиция- Политическа партия,ГЕРБ,ДПС. Имало съгласуваност по това гласоподаване, тъй като за ГЕРБ най-важни били евроатлантическите полезности. Всички други внушения и размисли са прекомерно обикновени, безапелационна бе Атанасова, съобщи нюз.бг.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР