Работата на актьора може да изглежда приказна, но тя е

...
Работата на актьора може да изглежда приказна, но тя е
Коментари Харесай

12 актриси, изиграли блестящо своите роли, докато са бременни

Работата на артиста може да наподобява приказна, само че тя е обвързвана с голямо напрежение и натоварване. Често фотосите завършват в среднощ или се вършат тъкмо тогава. Освен недоспиване, на актьорите постоянно им се постанова да търпят и ужасни климатични условия. Зад един двучасов филм се крият месеци интензивен труд при всевъзможни условия.

Случва се даже по време на фотоси някой артист да пострада, изключително в случай че прави каскадите си самичък, като Том Круз или Джеки Чан да вземем за пример. Други пък трансформират личната си визия до неразбираемост, с цел да се въплътят идеално в ролята си, като качват доста килограми или отслабват фрапантно. 

А има и един внимателен миг в живота на актрисите, когато се постанова да се снимат, до момента в който са бременни. Невероятно е, че с изключение на образните трикове, които ползват операторите, с цел да не проличава коремчето, самите актриси наподобяват и играят превъзходно. Всяка жена наподобява превъзходно, до момента в който е бременна, само че всички знаем, какъв брой неразположения могат да съпъстват една бременност. Това единствено може да буди у нас още по-голямо удивление към актрисите, които съумяват да изиграят функциите си блесящо в подобен миг. Ето няколко образеца, за които евентуално не сте и подозирали.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР