Работата е много, но ние имаме добри екипи в общината

...
Работата е много, но ние имаме добри екипи в общината
Коментари Харесай

Барбалов: Първата ми задача е пускането на трамваите по Графа

Работата е доста, само че ние имаме положителни екипи в общината и чакам те да продължат да работят интензивно и да реализираме триумфи по всички посоки. Рано е да се приказва за промени, това което имам като сложена номер едно задача, е да възстановим придвижването на трамваите по ул. „ Граф Игнатиев “. Това сподели пред публицисти краткотрайно изпълняващият длъжността зам.-кмет на София по направление „ Транспорт и транспортни връзки “ Дончо Барбалов.

„ Трябва да подготвим и бюджета за 2019 година, в който превозът също има огромни вложения. Всичко това би трябвало да го подготвим, с цел да може през 2019 г да осъществим и да продължим да изпълняваме програмата за ремонт на улици, строителство на нови такива и възобновяване на градския превоз, който е много напреднал “, сподели той.

Относно новите разделите на трамвайната линия на ул. „ Граф Игнатиев “ той разяснява: „ Още през днешния ден ще отида на място със строителната компания и надзора да обсъдим, до каква степен са стигнали дейностите и какво може да се направи от тук нататък, да схвана въпреки всичко обосновката за тези уреди там. “

По-рано през днешния ден стана ясно, че Барбалов, който е зам.-кмет с сектор финанси, ще поеме и работата на подалия оставка зам.-кмет по превоза Евгени Крусев.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР