Работата е гнила, казват родителите на Иван Не, не е

...
Работата е гнила, казват родителите на Иван Не, не е
Коментари Харесай

Бащата на Иван в съда: Всичко е лъжа, пред мен каза, че е невинен

Работата е гнила, споделят родителите на Иван „ Не, не е правилно! Всичко е неистина. Синът ми е натопен “, сподели в коридорите на Бургаския апелативен съд Димитър Иванов - бащата на 15-годишния Иван, упрекнат в убийството на Никол Йончева.

Бащата на 11-годишната Никол: Убийството на щерка ми е било планувано

Димитър Иванов дойде в съда, дружно с майката на обвинения Донка Петрова, с цел да участват на съвещанието за установяване на мярката за неотклонение на арестувания.
 Синът ни е натопен, споделят родителите на Иван.
Новият му юрист - Стоян Иванов изиска Иван да бъде предаден на родителите си. Прокуратурата се разгласи срещу. Апелативният съд ще произнесе решението си в 16.00 часа.

Откриха ДНК на Иван по ножа и телефона на убитата Никол

„ Пред мен Иван сподели, че е почтен “, твърди татко му. Според Любомир Йончев, бащата на Никол- похитителят е възнамерявал убийството авансово.

Какво още споделят родителите на Иван, чуйте в звуковия файл.
  По тематиката Откриха мъртво момиче в асансьор в Бургас (СНИМКИ) Майката на 15-годишния Иван: Той не може да реже с нож, да употребява вилица и лъжица Убитата Никол е направила опит да се избави, счита татко й След убийството на Никол, 15-годишният обвинен играл на гоненица Искат освобождение от ареста за Иван, деца го плашат с ликвидиране във Facebook
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР