Работа-4 Пари-4 Любов-5 Късмет-4 Здраве-4 Телец 21 април – 20

...
Работа-4 Пари-4 Любов-5 Късмет-4 Здраве-4 Телец 21 април – 20
Коментари Харесай

Червена Тревога! Три Дена Същински Ад За Тази Зодия! Започва Сега, Същински Кошмар Ще Сполети Представителите На



Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

Телец 21 април – 20 май

Днес може да извършите потребни за близките персоналните си упоритости и планове. Ще употребявате непознат капацитет, труд и усеща и ще реализирате замислите си с помощта на нечия благосклонност. Не прекалявайте в претенции и искания, с цел да не дистанцирате благодетелите си. Денят се свързва с грехопадението. Близо сте до изневери, които може да преобърнат метода ви на работа и живот и да ви разделят с дългогодишна връзка. Заемете се с тихи фамилни каузи и почивайте в стеснен кръг. Отложете обществени и групови изяви.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

Близнаци 21 май – 21 юни

Рисков ден за родените след 11 юни. Очертават се проблеми при екипна работа, при взаимоотношение с доста хора и с групата ви по ползи. Всеки дърпа чергата към себе си и не е податлив на взаимни отстъпки. Вероятни са опити да ви влизат в персоналното пространство, да ви увещават да постъпите по един или различен метод. Бъдете сигурни, че всеки избор изработен през днешния ден е неверен. Утре ще се откри трети вид, който ще устройва всички и ще омиротвори ситуацията. Внимавайте при работа с уреди и инструманти. Днес се точат ножовете.

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

Рак 22 юни – 21 юли

Сами и на собствен терен ще постигнете доста, ще завършите сполучливо работа и план, от който ще имате повече изгоди в сравнение с допускате. Ако решите да работите в екип работата ви няма да се оцени и за труда си ще получите минимално вероятното. Очертават се опити да ви изнудят и манипулират даже и тествани в годините сътрудници. Не взимайте значими решения тъкмо през днешния ден, без значение кой какво желае от вас. Следобед навлизате в рисков двудневен интервал, в който ще бъдете подлагани на напън и компроматна игра.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

Лъв 22 юли – 22 август

От през днешния ден значим дразнител се маха от живота ви. Слънце и Меркурий към този момент няма да ви гледат в съпротива. Каквото решите да задвижите сами и със свои средства ще донесе шанс и изгоди. Земете се с належащите задания и с работата, която ще донесе преимущества единствено за вас. Не се обвързвайте и не поемайте задължения към никого. Ограничете до най-малко контактите и шерването. Не позволявайте да ви влизат в персоналното пространство. Днес показвате и потвърждавате, че сте Лъв, че водите в играта и владеете ситуацията.

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-4

Здраве-5

Дева 23 август – 22 септември

Родените след 12 септември ще бъдат обект на съдбовно въздействие и привличане. Неблагоприятен ден за всевъзможен вид обвързвания, както и за подписване на брак. Единият от сътрудниците сигурно ще бъде под власта на другя и връзката няма да бъде равностойна. Почивайте и работете в стеснен фамилен кръг. Не канете посетители и не влизайте в договаряния по значими бизнес инициативи или покупко-продажби. Отложете за на следващия ден настоятелен и персонални срещи. Нещо ще ви предизвика, някой ще се опита да ви насочи в преференциална нему посока. Не правете никакъв избор.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

Везни 23 септември – 22 октомври

Важното свършете до обед и по опция без непозната помощ и интервенция. Луната минава през градусите на обсебването и до вечерта към този момент ще ви гледа в съпротива от знака на Овена. Не планирайте вадене на зъб до 20-и в това число, както и оперативни намеси в областа на главата. Този ден отслабва защитната ви реакция и ви настройва отрицателно по отношение на персоналните ви благодетели и настойници. Не се предлага работа в екип и вдишване на групова отговорност. Оставете близки, сътрудници и познати да се оправят сами.

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Силен ден за родените в третата декада. Ще извлечете изгоди от общуването и работата си с някой, който ще ви направи неоценими услуги и ще работи за персоналната ви идея и интерес. Ще превлечете спонсори, сексът ще е на равнище. В този ден не се предлага обвързване, както и взаимна самодейност. Отношенията няма да са равностойни. Важно е вие да сте този, който „ поръчва музиката ” и дефинира целите. Не си позволявайте да изпадате според от нечии усеща и ползи. Бъдете себе си.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Родените в третата декада да не бързат с обвързването, с желанието да съдадат нова връзка или да се ангажират със остарялата. Противопоказно е да се подписва брак и да се задълбочават неравностойни връзки. Останете си вкъщи и решавайте сами значимите въпроси. Не търсете странично мнение. Направете това, което усещате подсъзнателно и сами сте стигнали до решението. Разходете се измежду природата, избягвайте срещи с доста хора. На успокоение и в тишина мозъкът ви ще се избистри и всичко ще си пристигна на мястото.

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

Козирог 22 декември – 20 януари

До обед вървите в своя път, свършвате доста работа и се радвате на радоста на околните и децата. Следобед навлизате в тежък интервал, изключително в случай че позволите да ви влияят, да ви притискат с условия и ултиматуми. До вторник не провеждайте оперативни намеси в областа на главата. Интересите ви ще се слъскат челно с тези на близки и познати. И на брачната ви гала ще ви настъпят по всички индикатори. Ще се окажете притиснати и с компроматна игра. В идващите два дни ще се печете на муден огън.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

Водолей 21 януари – 19 февруари

Рано сутринта Меркурий напуща вашия знак, а в късния следобяд и Слънцето ще го напусне. Така ще олекнете откъм доходи и поддръжки и може да извършите неверен ход. В този ден е противопоказно да се работи екипно, да се провеждат групи хора в една или в друга посока, за една или друга работа. Нищо няма да се получи и в фамилното разискване на належащите въпроси и задания. Губите нишката, оказвате се „ последната дупка на кавала ” и позволявате странични намеси. Каквото отложите за понеделник ще донесе изгоди.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-5

Риби 20 февруари – 20 март

Ден с натоварена освен за вас, само че и за звездите стратегия. Рано сутринта Меркурий навлиза в Риби, а към 17ч. 09 мин. по Гринуич и Слъцето ще го последва. Така във вашия знак се събират четири благи планети, които ще донесат обич и естетика в дома и връзките ви, стига да не се опитивате да решавате непознати ориси. Обърнете повече внимание на фамилията, на хората които обичате и цените. Може да получите подарък от ориста и значим знак, с който е добре да се съобразите. Не взимайте прибързани решения, размишлявайте, планирайте.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-4

Здраве-4

24news.bg
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР