Р уската ваксина срещу ковид-19 „Спутник V” е показала най-голяма

...
Р уската ваксина срещу ковид-19 „Спутник V” е показала най-голяма
Коментари Харесай

Унгария обяви, че “Спутник” е най-ефективната ваксина

Р уската ваксина против ковид-19 „ Спутник V” е посочила най-голяма успеваемост измежду всички употребявани в Унгария препарати, разгласи унгарското държавно управление в формалната си страница във Facebook.

Средната смъртност измежду имунизираните със „ Спутник V” е единствено 1 на 100 хиляди имунизирани. В същото време при „ АстраЗенека” индикаторът е 7 на 100 хиляди, при китайската „ Синофарм” е 16, при „ Модерна” е 20, а при „ Пфайзер” е 32.

Трябва да се има поради обаче, че имунизираните с последната ваксина са и най-вече. Така междинната смъртност при миналите имунизация в Унгария е 20 на 100 хиляди души.



Данните не са доказани от самостоятелна лаборатория. Не се регистрира и доколко, и дали изобщо смъртните случаи имат някаква връзка с имунизациите.

Средната заболеваемост от ковид-19 на имунизираните със „ Спутник V” в Унгария е 95 на 100 хиляди души.

Тук още веднъж би трябвало да се има поради, че получилите съветската ваксина са малко над 200 хиляди души. А имунизираните с „ Пфайзер” в Унгария са над половин милион. При това американската ваксина се ползва от по-дълго време.

Заболеваемостта при получилите „ Модерна” е 177 на 100 хиляди души. При тези с „ АстраЗенека” – 700 на 100 хиляди души. При имунизираните със „ Синофарм” – 356 на 100 хиляди души. А при тези с „ Пфайзер” – 555 на 100 хиляди души.

В Русия, след разбор на данните за 3,8 милиона имунизирани руснаци, беше оповестено, че успеваемостта на имунизацията „ Спутник V” е 97,6% или най-висока от всички показани до момента препарати против ковид-19. Данните досега не са доказани от Световната здравна организация или лекарствените регулатори в Европейски Съюз и Съединени американски щати.



Публикация в здравно списание „ Ланцет” през март регистрира, че съветската ваксина има успеваемост от 91,6%, само че при доста дребен брой изследвани пациенти. Според клиничните изследвания в Русия успеваемостта на препарата бе 91,4%.


Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ-->.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Влиза мъж в бар и желае 5 водки. Изпива ги. Иска още четири водки. Отново ги изпива. Иска още три. И тях гаврътва. Замислен се… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниИзминаха 35 години от най-тежката злополука в историята на нуклеарната енергетикаТройна изненада чака участниците във вилата на любовтаЛекарствата с матрична рибонуклеинова киселина (мРНК) са нов подходКакво открива експериментОще от в този момент би трябвало да стартира подготовката за идната пандемияАктьорът Васил Банов и кинокритикът проф. Божидар Манов разясняват гения и триумфите на Мария БакаловаДнес от ГЕРБ внесоха в Конституционен съд искане гласуваният от Народното събрание мораториум да бъде разгласен за противоконституционенПострадалият мъж е с пострадвания по краката и тялотоКоментар на политолозите Мария Пиргова и Стойчо СтойчевС успеха си 63-годишната Макдорманд попада в елитния клуб на актьорите с по три награди " Оскар " Окръжната прокуратура в Благоевград стартира следствие по случаяТова не е първото посягане над образователното заведениеХоливуд не пропусна опцията да разяснява междурасовите връзки и полицейското насилиеСпоред православния календар всеки ден от тази седмица е ВеликСледващото потомство HR-V ще се предлагано общоприетоо с двумоторната хибридна задвижваща система e:HEVМашината усили скоростта и дистанциятаОт мрежата Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР