Р окади в болница „Св. Анастасия“ ще предизвикат напрежение между

...
Р окади в болница „Св. Анастасия“ ще предизвикат напрежение между
Коментари Харесай

Сватба, екшън и нови разкрития в Откраднат живот: Финалът

Р окади в болница „ Св. Анастасия “ ще провокират напрежение сред екипа и поредност от нови обстановки в „ Откраднат живот: Финалът “. Доктор Огнянова ще получи предложение да се отдръпна в болничен, поради положението си. Новината ще провокира подозрения в нея, а измежду обвинените ще попаднат разнообразни сътрудници. В болничното заведение ще дойде пациентка в тежко положение, която ще отвори тематиката за взаимоотношенията в фамилията. Личният детайл ще се трансформира в екшън на живот или гибел, който ще повлече и странични участници. Дали насилието е довело младата жена в отделението или повода да се усеща жертва е друга, феновете ще научат довечера от 20:00ч. по NOVA.

В „ Св. Анастасия “ ще се настани нов съперник, прикрит зад познато лице. Една от фигурите, които досега бяха поддръжка на лекарите, ще подписа договорка с Фотев, която ще изпрати новото протеже от другата страна на барикадата. Случай с стара пациентка ще раздруса прочувствено лекар Димова. Малко по-късно татко й ще разкрие повече за лекарската й процедура и аргументите, довели я в тази болница. С разкрития ще продължи и лекар Романова, която ще повдигне завесата на персоналния си живот.

Врабчев и Ради ще продължат да се сближават, разговаряйки за връзките сред татковци и синове. Път към сърцето на другия ще потърси и сестра Райкова, която ще предложи сладко прелъщение на лекар Хаджихристев. Седмицата ще приключи с една нетрадиционна и изнендващата женитба, която ще зарадва феновете.

Кой се пробва да вземе решение вместо лекар Огнянова? Има ли в болничното заведение нова преобладаваща фигура? Коя ще бъде двойката, която ще каже непринудено „ да “? – следва да научите в „ Откраднат живот: Финалът “ тази седмица по NOVA.

Повече вести ще откриете на уеб страницата на и на формалната страница на „ Откраднат живот “ във, а всички епизоди можете да видите единствено в NOVA PLAY.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай
Създадено за Интер Керамик
Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниТо не е податливо на химическа обработка, заради което инфектираните почви няма да могат да бъда експлоатирани в продължение на най-малко 30-40 годиниСпоред доказателствата групата нелегално е усвоила европейски средства за над 2 милиона леваУкрайна прикани НАТО за помощВижте повече за националното ядене на ЯмайкаБебето се е родило на 5 април в Лос Анджелис, само че родителите са запазили тайната за раждането досегаТова е векторна ДНК ваксинаЖителите на село Косово са изправени пред водно бедствиеКакво им пожела премиерътТоварен автомобил пътувал от България към ВеликобританияКардашиян и Уест имат предбрачен контракт, съгласно който положението на двамата си остава персонално по време на брака " Дядо ще ми липсва, само че знам, че той би желал да продължим да работим ", написа принц УилямДнес дойде нова пратка от ваксинатаИнцидентът се случи през 2011 година в хотел в " Златни пясъци " Една трета от пълнолетните българи заявяват, че към този момент са изкарали заболяването или са се ваксинирали с две дози, сочат данните от проучванетоСнимките ще продължат 4 дниПричинява ли той по-тежко заболяванеОт мрежата Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР