Р ъководството на "Александровска болница" ще бъде сменено. Това заяви

...
Р ъководството на "Александровска болница" ще бъде сменено. Това заяви
Коментари Харесай

Петров: Александровска болница ще има ново ръководство

Р ъководството на "Александровска болница " ще бъде заменено. Това съобщи заместник-министърът на опазването на здравето доктор Димитър Петров в предаването "Денят стартира " по Българска национална телевизия.

"В "Александровска болница " казусът е по какъв начин съветът на шефовете е разпределян средствата без присъединяване на един от членовете. Това е нарушаване на контракта за ръководство, те не могат да заседават по сходен метод ", посочи заместник-министърът.

Финансовото положение от 7 години се утежнява, насъбраната загуба съвсем е достигнала размера на капитала. Трупат се по 5-6 млн. задължения на година от 2013 година

По мотив инспекциите в болница "Лозенец " доктор Петров съобщи, че НЗОК е установила голям брой пациенти с една и съща диагноза в обсега на съдовата хирургия. Това на практика са били амбулаторни пациенти, които са регистрирани по клинични пътеки.

Възстановени са огромна част от средствата, разговаряно е с управлението на болничното заведение. Те са споделили, че евентуално става въпрос на неточност, само че заместник-министърът съобщи, че има подозрения това да е правилно. Министерството ще ревизира такива сигнали и в други лечебни заведения.

По думите му във връзка с изказванията за трансплантацията на върховен държавен чиновник единствено министър-председателят и министърът на опазването на здравето са можели да наредят сходно нещо.

Ваксините, които са непотребни, евентуално ще бъдат дарени на прилежащи страни или ще се продадат. На първо време става въпрос за към 150 000 ваксини на "АстраЗенека ".
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Катаджия стопира чисто ново порше и споделя на лидера: - Направихте нарушаване. Трябва да платите санкцията. - Нямам пари. Заплатата ми е 200 лв.. -… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниСвръхчувствителността към горчивата храна е обвързвана с огромен брой рецептори, които укрепват естествената отбрана против инфекцииФишовете са за нарушаване, снимано от камера два пъти с 2 секунди разликаКакво може да чакаме през такива дниСъщият модел се кичи с купата „ Най-бърз триколесен електрически автомобил в света ”.Повечето от тях са в сферите на ИТ, телекомите и авиациятаКогато преди 60 години на немския пазар се появяват първите противозачатъчни хапчета, те се изписват единствено на омъжени дами и единствено с експлицитното единодушие на брачна половинка. Но половата гражданска война бързо опустошава тези вижданияОгнеборците са съумели навреме да потушат пламъцитеСпоред института висока облага била образувана освен за частните лаборатории, само че и в държавнитеТой акцентира, че служебното държавно управление в София има конституционна опция да вземе решениеНад 100 тона скална маса и пръст са блокирали и двете платнаТрусът е станал към 18:00 часа локално времеДнес е вторият ден от формалното посещаване на португалския държавен глава у насВ същото време температурите в южните окръзи се повишават, курортите са цялостни с туристиВижте какви са променитеЕрдоган е получил първата си доза от китайската ваксина „ Синовак ” на 14 януариПо данни на в. " Целеше цайтунг " закононарушението е обвързвано със правосъден спорОт мрежата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР