R 18 Transcontinental ще се продава като Grand American Tourer

...
R 18 Transcontinental ще се продава като Grand American Tourer
Коментари Харесай

BMW разширява гамата круизери с два модела

R 18 Transcontinental ще се продава като " Grand American Tourer " и е основан за пътувания на дълги дистанции. Следователно моторът е оборудван с обтекател със относително огромно предно стъкло, дефлектори в цвят на тялото, спомагателни фарове, както и отопляеми дръжки и отопляема седалка. Версията също по този начин получава 10.25-инчов екран и аудио система Marshall с четири високоговорителя и два субуфера.
BMW R 18 Transcontinental  BMW уголемява гамата круизери с два модела

R 18 B е сходен на Transcontinental, само че той е малко по -спортен. Моторът получи късо предно стъкло, по -тясна неотопляема седалка и матово -черни декоративни вложки. И двата мотора все още се оферират и в лимитирано издание First Edition, което се отличава с типичен черен контрастност с хромирани акценти и със специфична седалка с логото „ First Edition “. Мотоциклетите са оборудвани с 1.8-литров двуцилиндров мотор Big Boxer с мощ 91 к.с. и 150 Нм въртящ миг.

BMW R 18 B  BMW уголемява гамата круизери с два модела

Продажбите на R 18 B и R 18 Transcontinental би трябвало да стартират в края на лятото или началото на есента. В Европа цените за тях към момента не са известни, само че в Съединени американски щати те ще се оферират надлежно на цена от 21 495 и 24 995 $.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР