Qatar Airways, официалната авиокомпания-партньор на FIFA Club World Cup Qatar

...
Qatar Airways, официалната авиокомпания-партньор на FIFA Club World Cup Qatar
Коментари Харесай

Авиокомпания предлага полети до Доха с намаления за Световното клубно първенство

Qatar Airways, формалната авиокомпания-партньор на FIFA Club World Cup Qatar 2019TM (Световното клубно състезание на ФИФА), предизвика интереса на феновете на спорта и приключенията да посетят Катар този декември.

Най-добрата самолетна компания в света предлага огромни понижения за билети в икономична и бизнес класа до Доха, които включват и безвъзмездни билети за мачовете от FIFA Club World Cup Qatar 2019TM, планувани сред 11 и 21 декември. Предлагат се и пакети за Доха от Discover Qatar, включващи хотел и прехвърляния.

Кампанията ще продължи до 10 ноември. До тогава тези, които имат към този момент билет с Qatar Airways до друга дестинация, биха могли да удължат пътуването си и да създадат къс престой в Доха, където ще имат също опция да гледат срещите гратис и да се потопят в неповторимата атмосфера на Доха.

Прочетете повече на qatarairways.com/FCWC2019.

В поддръжка на самодейността бе пусната и световна телевизионна акция.
Ако желаете да комбинирате престой в Доха с пътешестване до друга, по-далечна дестинация, в този момент е точното време да планирате вълшебно бягство на остров Бали на преференциална промоционална цена, както и ненадминато преживяване на борда на най-хубавата Бизнес класа в света до доста дестинации с понижения от 30% за един и 35% за двама и повече пътуващи. Каквото и да решите, добавате Доха към пътуването и се насладете на две дестинации с едно пътешестване.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР