Q STYLE, френска премиера, елегантност и стил… Не, не говорим

...
Q STYLE, френска премиера, елегантност и стил… Не, не говорим
Коментари Харесай

QLED TV. Бижуто на модерния дом

Q STYLE, френска премиера, грациозност и стил… Не, не приказваме за козметика, чанти, висша мода или часовници. В този материал ще отдадем справедливо внимание на софтуерния шедьовър на Samsung за 2017 – серията QLED тв приемници.

Освен неоспорими механически характерности, QLED тв приемниците се вписват по невъобразим до момента метод в интериора на всеки дом, позволявайки и на най-претенциозната „ стопанка на дома “ да проектира своето пространство с лекост и жанр.

„ Телевизорът на светлината “, както е наименуван, поради способността на QLED серията да обезпечава оптимални равнища на бляскавост и образно преживяване, може да се слее напълно с живота на своя собственик и да се трансформира в бижуто на всеки съвременен дом. Благодарение на новите детайли в забележителния си дизайн и без значение от интериора на дома или разположението си, QLED тв приемниците съумяват да добавят всекидневието и доставят същинско наслаждение от образното преживяване.

За международната премиера на новаторската QLED серия тв приемници Samsung избират Лувъра в Париж – музеят, страж на традициите в изкуството и културата. Изборът на място за първото показване на тв приемниците пред света елегантно акцентира фокуса на Samsung върху концепцията за начин на живот тв приемник, поставяйки началото на нова епоха в малкия екран с високотехнологичен дизайн, смарт функционалности и необикновено качество на картината.



Кажете „ довиждане “ на преплетените кабели

Подобренията в дизайна и функционалността на серията QLED тв приемници включват нов, съвсем неосезаем кабел, който взема решение казуса с бъркотията с кабелите. Потребителите могат да употребяват единствено един един единствен оптичен кабел, който сплотява всички устройства и освобождава пространството, заемано преди от разнообразни декодери и външни устройства.

QLED тв приемникът се слива с интериора на вашия дом

Благодарение на опцията си за компактно окачване No-Gap Wall Mount, дистанцията сред тв приемника и стената е по-малко от всеки път, а процесът на апаратура лишава едвам 15 минути. По този метод всички се любуват на съвършена панорама, без значение от гледната точка. В допълнение, Samsung предлага и две нови стойки, с които QLED тв приемникът се трансформира в красива част от интериора на дома.

VIP пропуск за спалнята

Дори и най-елегантното жилище ще получи съвършено обзаведената спалня като добави QLED тв приемник в интериора си. QLED серията е основана, с цел да достави революционно качество на картината, 100% размер на цветовете от всяка позиция, в композиция с най-хубавото аудио преживяване в сферата.

Награждаван и оценен

Новите QLED тв приемници, показани за първи път на CES 2017, получават признанието на Асоциацията за електрически, електронни и осведомителни технологии в Германия (VDE) на способността им да възпроизвеждат 100% от размера на цветовете. Въз основа на своя експертен опит при тестването на размера на цветовете, VDE удостовери способността на QLED тв приемника да обезпечава непрекъснато високо качество на картината на своите консуматори.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР