PVR Iris са първите очила за виртуална реалност, предназначени специално

...
PVR Iris са първите очила за виртуална реалност, предназначени специално
Коментари Харесай

Очила за виртуално порно

PVR Iris са първите очила за виртуална действителност, предопределени особено за феновете на филмите за възрастни. За разлика от известните Gear VR и HTC Vive устройството не изисква сдвояване с телефон или компютър.



Шлемът работи под лична операционна система, създадена особено за гледане на порно. Файловете се популяризират измежду потребителите посредством блокчейн система, а купувачите получават 2-годишен безвъзмезден абонамент за клипчета с висока резолюция.



PVR Iris има два екрана с разграничителна дарба 2 560×1 440 пиксел, като системата може да възпроизвежда и видео с резолюция 6K. Предвидена е опция за гледане на директни излъчвания с виртуална действителност и синхронизация със секс играчки.



Очилата за виртуално порно се зареждат от вградена батерия, тъй че могат да се употребяват на всички места. Акумулаторът устоя до 3 часа с едно зареждане.



PVR Iris коства единствено $179 (€153), което е много на ниска цена за сходен жанр устройства. Разработчиците очевидно възнамеряват да субсидират цената с продажбата на наличие. Първите доставки са планувани за октомври.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР