Путин трябва да загуби, това е въпрос на живот и

...
Путин трябва да загуби, това е въпрос на живот и
Коментари Харесай

Зеленски: Победата над Путин е въпрос на живот и смърт за демокрацията

Путин би трябвало да загуби, това е въпрос на живот и гибел за демократичния свят, сподели в послание украинският президент Владимир Зеленски, представен от УНИАН.

Според него, когато Путин загуби, демократичният свят „ ще има добра вероятност за цяло едно потомство отсега нататък “. „ Трябва да бъдем издръжливи във връзка с разнообразни провокации, би трябвало да сме далекобойни, с цел да победим Путин, а не да бъдем в обстановка, в която подозренията по отношение на силата на Запада оказват помощ на този вманиачен “, акцентира Зеленски.

Той сподели още, че е имал среща със съветника по националната сигурност на президента на Съединени американски щати Джейк Съливан. " Много изчерпателен, доста съответен диалог както за съдействието в региона на защитата, по този начин и за взаимните политически резултати, които би трябвало да бъдат реализирани. Благодарен съм на Америка за поддръжката на нашата страна и народ и е жизненоважно американското водачество да остане мощно в отбраната на интернационалното право ред “, акцентира президентът. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР