Путин тръгва ва-банк на фона на стратегическата загуба и с

...
Путин тръгва ва-банк на фона на стратегическата загуба и с
Коментари Харесай

Украинският секретар по отбраната А. Данилов за атакувания us-дрон: Путин тръгна ва-банк и разширява зона...

Путин потегля ва-банк на фона на стратегическата загуба и с вярата да се промени хода на войната, добавя той пред " Украинска истина ".

 

Военновъздушни сили на Съединени американски щати означи по-рано, че дронът MQ-9 е изпълнявал рутинни интервенции в интернационалното въздушно пространство, когато е бил прихванат и свален от съветски аероплан, което е довело до злополуката и цялостната загуба на MQ-9.

" Всъщност този рисков и непрофесионален акт от страна на руснаците съвсем докара до злополуката и на двата самолета. Самолетите на Съединени американски щати и Алианса ще продължат да оперират в интернационалното въздушно пространство и ние призоваваме руснаците да се държат професионално и безвредно ", сподели генералът от Военновъздушни сили на Съединени американски щати Джеймс Хекър, командващ Военновъздушни сили на Съединени американски щати в Европа и Африка.

 

Руското министерство на защитата още във вторник вечерта съобщи, че техните изтребители Су-27 не са взели участие в рухването на американския безпилотен аероплан MQ-9 Reaper в Черно море и той също се е доближил до анексирания Крим и е летял в нарушаване.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР