Путин се е готвил за тази война дълги години. Но

...
Путин се е готвил за тази война дълги години. Но
Коментари Харесай

Цветанов: Единствените, които биха подкрепили диалог с Борисов - това е формацията на Стефан Янев

Путин се е готвил за тази война дълги години. Но демократичните демокрации го неглижираха. Това разяснява водачът на “Републиканци за България ” Цветан Цветанов в предаването “Офанзива ” по NOVA NEWS.

Позицията на страната ни по случай обвиняванията за българска диря при гърмежа на Кримския мост Цветанов дефинира като “неадекватна ”. “Трябваше да сме по-категорични като Армения и Грузия ”, счита водачът на “Републиканци за България ”.

 

“Невъзможно е подобен товар да влезе у нас неусетно ”, безапелационен бе Цветанов. Според него България е забъркана, тъй като “Путин се е готвил за война дълги години ”. 

 

“Това, което се случи в Крим през 2014 година не даде този резултат. Но през днешния ден европейската общественост и демократичният свят са доста по-консолидирани и мобилизирани и вредата от глобите слага Путин до стената ”, разяснява Цветанов. 

 

Според него гърмежа на Кримския мост е добре плануван, за да дезинформира съветската общественост. 

 

Цветанов разяснява и политическата обстановка у нас. “Вече не виждам червени линии, а червени стени. Може би ще вървим към нови предварителни избори ”, предвижда той. 

 

“Трябва да се направи някакъв политически консенсус. В момента Борисов е подготвен да жертва всичко единствено и единствено, с цел да има някой да беседва с него и да вършат някакво държавно управление. Проблемът е, че никой не изявява такова предпочитание. Единствените, които биха подкрепили подобен разговор - това е групировката на Стефан Янев ”, уточни още Цветанов, само че разясни, че в “Български напредък ” има хора, които са изказвали “много проруски планове ”. “Затова считам, че обстановката ще бъде много тежка и ще продължи да бъде такава комплицирана ”, изясни той.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР